AsharaK je napisao/la: ↑pon maj 20, 2019 3:40 pmPrijatelji,
Imam obavještenje za sve vas. Mi, kao najveća zajednica Željinih navijača, dobili smo mogućnost postavljanja pitanja samoj upravi kluba na koja ćemo dobiti odgovor. Zbog samog kolektiva FK Željezničar, kao i nas, veoma sam sretan što smo dobili ovakvu mogućnost. Iskreno vas molim da postavljate konkretna pitanja, pitanja na koje želite čuti odgovor, a ne neka smješna pitanja koja nisu toliko bitna za klub u ovakvom trenutku. Ovo je velik dan za sve nas, dugo smo na okupu, i nakon velikog broja akcija koje je pokrenuo ovaj forum, ljudi su prepoznali to pa nam i omogućili ovako nešto. Obavještavam vas i da će uskoro biti još nekih akcija što se tiče ovog foruma, te vas molim da se odazovete u što većem broju. Pozovite prijatelje, neka se učlane u našu zajednicu, neka naša zajednica postane još veća, jer sve to može pomoći našem klubu. Glas i razum navijača treba i mora da pokreće procese, a mi ćemo se potruditi i da bude tako.
viewtopic.php?f=51&t=896

Navalite s pitanjima, konstruktivnim naravno. Postoji mogucnost da ovo postane tradicija, pa neka se onda vas glas cuje.