Tako je, niko amar nije doveo, sve mu uvalili klošari iz prošle uprave.sastrane je napisao/la: ↑sub maj 18, 2019 9:59 pmOva ekipa je selektirana vecinom od prosle uprave i sad Amar kriv za sve. Ko je doveo Covica kondicionog pa malo malo Sinan obnova povrede malo malo crveni fasuje. Ekipa nije mogla 60 minuta igrati. Misimovic doveo.. da na ulazim dublje.
Amar je otjerao/doveo neke igrace samo da evropu izbori sto nebi slucaj bio da je ganjao titulu.
AMAR AMAR OSIM OSIM !
Pa igrace koje je doveo najmanje su da kazem odmogli. Najvise Sipovic igrao ostali manje vise. I da, ispunio je cilj Evropa !LARSSON je napisao/la: ↑sub maj 18, 2019 10:00 pmTako je, niko amar nije doveo, sve mu uvalili klošari iz prošle uprave.sastrane je napisao/la: ↑sub maj 18, 2019 9:59 pmOva ekipa je selektirana vecinom od prosle uprave i sad Amar kriv za sve. Ko je doveo Covica kondicionog pa malo malo Sinan obnova povrede malo malo crveni fasuje. Ekipa nije mogla 60 minuta igrati. Misimovic doveo.. da na ulazim dublje.
Amar je otjerao/doveo neke igrace samo da evropu izbori sto nebi slucaj bio da je ganjao titulu.
AMAR AMAR OSIM OSIM !
AMAR AMAR OSIM OSIM !
Druze ovo za Curjurica ok kao igraca ali brate imao je jeben ugovor zato ga se Amar odrekao.cikazubo je napisao/la: ↑sub maj 18, 2019 9:49 pmAnaliza Amara Osima u trecem izdanju.
Otjerao najzdraviju i najperspetivniji grupu ljudi iz kluba, steta je sto cemo toga postajati vremenom sve svjesniji, nazalost..
Doveo sa sobom hrpu uhljeba s drzavnih jasli, cast gospodinu Badzaku.
Od prvog dana tj skupstine do danas nas prave budalama svakim nastupom, mi i dalje gledamo i ispadamo glupi.
Postavio za predsjednika pitara iz Travnika. zenickog manira.
Infrastruktura netaknuta.
Licencu za evropu tj 2 miliona KM popusili.
Doveo sljedece igrace :
Bogicevic - treba li komentar ?
Stanic -![]()
![]()
Bajic - decko uz duzno postovanje ne zna trcati, ima tunelski vid, ma katastrofa.
Dado Sadikovic -![]()
E.Zec - doktor koji ne moze ozbiljno pomoci klubu, svaka njemu cast na strasti i zelji za igrom, ali ne moze vise. On kaze da nije bio spreman za vise od 20 minuta i sefu pripisuje odgovornost za obnovu povrede.
Sipovic - solidan.
Mujezinovic - solidan.
Klepac - nije odigrao nista da bi se dao komentar.
Otjera Curjurica koji je Zidane za sve nase igrace, otjera Sinisu koji ima mentalitet željezničara, tjera i Pavića koji je prvi bek nakon Kvese koji zna centrirati.
Srezao troskove na igracima i tehnickim stvarima, a sam sebe masno placa.
Aktivno tuzi klub za skoro pola miliona potrazivanja.
O D L A Z I i ne kaljaj mi najdraze prezime !
Eto Ermin Zec nemaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 18, 2019 10:13 pmDruze ovo za Curjurica ok kao igraca ali brate imao je jeben ugovor zato ga se Amar odrekao.cikazubo je napisao/la: ↑sub maj 18, 2019 9:49 pmAnaliza Amara Osima u trecem izdanju.
Otjerao najzdraviju i najperspetivniji grupu ljudi iz kluba, steta je sto cemo toga postajati vremenom sve svjesniji, nazalost..
Doveo sa sobom hrpu uhljeba s drzavnih jasli, cast gospodinu Badzaku.
Od prvog dana tj skupstine do danas nas prave budalama svakim nastupom, mi i dalje gledamo i ispadamo glupi.
Postavio za predsjednika pitara iz Travnika. zenickog manira.
Infrastruktura netaknuta.
Licencu za evropu tj 2 miliona KM popusili.
Doveo sljedece igrace :
Bogicevic - treba li komentar ?
Stanic -![]()
![]()
Bajic - decko uz duzno postovanje ne zna trcati, ima tunelski vid, ma katastrofa.
Dado Sadikovic -![]()
E.Zec - doktor koji ne moze ozbiljno pomoci klubu, svaka njemu cast na strasti i zelji za igrom, ali ne moze vise. On kaze da nije bio spreman za vise od 20 minuta i sefu pripisuje odgovornost za obnovu povrede.
Sipovic - solidan.
Mujezinovic - solidan.
Klepac - nije odigrao nista da bi se dao komentar.
Otjera Curjurica koji je Zidane za sve nase igrace, otjera Sinisu koji ima mentalitet željezničara, tjera i Pavića koji je prvi bek nakon Kvese koji zna centrirati.
Srezao troskove na igracima i tehnickim stvarima, a sam sebe masno placa.
Aktivno tuzi klub za skoro pola miliona potrazivanja.
O D L A Z I i ne kaljaj mi najdraze prezime !