A brate sta bi ti ? Da ih objesimo sve i bacimo u Miljacku?željozaživotcijeli je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:38 pmJoš jedna stvar mi nikako, al baš nikako ne ide u glavu.
Ovaj danas kao argument savezu za dobijanje licence kaže da smo mi imali pare na računu... pa zašto ga niko od novinara, prisutnih ne upita JE LI ON DOBAR S MOZGOM.
Čuj dokaza... "imali smo pare, al eto nismo na vrijeme uplatili. Al mi smo imali nijet Boga mi!"
I onda mi ne ide u glavu to zašto ste danas na forumu protiva saveza a ljudi nisu ništa krivi po pitanju ove licence!?
Vama je normalno i uredno ovo što ovaj naš vrli preCednik bomba ovako??
Pa očito da su danas bili 'agresivniji' prema savezu da mi raji zamazali oči i savez predstavili kao krivca za nedobijanke licence.. a jedini krivac smo mi i samo mi!
Puna mi je kapa vise tjeranja ba, ko je bolji, ko je losiji, ovi lopovi jesu, nisu. Necu da tjeram nikoga, neka dodje i pomogne ko god moze i voli Zelju bez interesa. Sto se tice Nihada, da je nekog hajra nikad on ne bi primirisao Zelji ali sta je tu je.
Sve se vidi i sazna u ovom malom mjestu na kraju sela, nema te demagogije koja moze proci bolje od iskrenog zalaganja i rezultata.
Ako vidis da ne mozes vise izmakni se i dopusti nekom drugom da preuzme... ja vise nikog tjerat necu.
Ispravka, Siljka bih bacio u Miljacku