Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 9:38 pm
Glas Razuma je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 9:34 pm
Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 9:04 pm
Jah zbog plaže i pički ćemo zanemariti šta je uradio u godinama prije..
A, usput, fino čovjek reče da ne ode na godišnji nego van svoje pozicije.
To je jednostavno bezocna laz sa kojom Amarovi idolopoklonici pokusavaju da opstruiraju jasno misljenje javnog mnjenja. Necete uspjeti, jer je istina u ovom slucaju odista univerzalna i kristalna, a ona kaze sljedece:
Bivši predsjednik sarajevskog Željezničara Sabahudin Žujo oktrio je zašto je menadžer plavih Amar Osim iznenadio sve i otišao na odmor na početku sezonu. Menadžer aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Amar Osim šokirao je bh. sportsku javnost nakon što je dan uoči početka Premijer lige Bosne i Hercegovine odlučio uzeti deset dana odmora. Za sada se ne znaju pravi razlozi odlaska Osima na odmor, a malo ko iskreno vjeruje u službeno objašnjenje da "mu je bio potreban odmor". Nekadašnji predsjednik Željezničara Sabahudin Žujo izjavio je za Avazov Sport kako "nije normalno da Osim ode na odmor", te je dodao: "Osimu je teško jer u klubu nema para", kazao je Žujo za Avazov Sport, objašnjavajući odlazak Osim na odmor.
Pozdrav. Dugo vas citam i sada sam odlucio da se registrujem na ovaj fini Zeljin forum. Cestitke na akcijama, pratio sam sve.
Ti ćeš mi reći hoću li uspjet ili neću.. Cccc
Ja Amaru vjerujem.
A zašto i ne bih?!
Sa prvom recenicom se samo potvrdjuje teza koju sam naveo o opstruiranju javnog mnjenja. Nepotrebna potvrda sa Vase strane.
Na dalje, (ne)vjerovati nekome je naposljetku licni izbor i pravo svakog pojedinca, ali to zaista nikakve veze nema sa tim da ste mladi gospodine @PP slagali da Amar nije otisao na odmor. Zato Vas molim, dio po dio. Jeste, slagali ste. Jeste, otisao je na odmor.
Vjerujem i ja Amaru da je otisao na odmor, zasto i ne bih?
Nisam se zato registrovao, vec iskljucivo da budem tu kao
jedan od jednakih. Dok se ne uhodam vjerujem da cu vise citati, a nesto manje pisati.
Lijep pozdrav.