pon maj 06, 2019 12:11 am
Slažem se ja i za Dadin pas i za udarac, ali da li smo mi uopšte u poziciji da trpimo igrača koji se krije od lopte i čekamo neku njegovu lucidnost? Bekrića, Zebu, Arežinu i Čurjurića smo otjerali, a imali su i pas i šut i još štošta. Možda je bolje pitanje šta to Dado ima, a da ova četvorica nisu imali? Možda je samo jeftiniji.
Ok, Branko se nije izborio, ali to je opet nečija pogrešna procjena. Zašto se uopšte i potpisivalo s njim, mogao je i neki junior grijati tribine i klupu jednako kvalitetno. Amar vjerovatno još nije shvatio da iza njega trenutno ne stoje rezultati, a Boga mi još manje igra, pa se na Bajiće, Staniće, Zečeve i ostala pojačanja gleda malo drugačije nego na Yoshide, Stančeske i ostale fule iz prethodnih mandata. Tad smo imali i igru i titule pa nas nije ni zanimalo to što neki Japanac čeka papire pola godine i na kraju ne odigra ni minutu za Želju.
Gdje je Amarov pečat, imao je dovoljno vremena da nauči nečemu ove igrače, bilo čemu, ne može me niko ubijediti da niko od njih nije mogao nimalo napredovati.
Puno, previše nelogičnih stvari i poteza za nekoga ko u dušu poznaje našu ligu.