Nemoj mi zamjeriti ali ovo je najbolji komentar nakon tekme.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 05, 2019 10:35 pmBilo je vise led-ova veceras iza gola nego u nekim prijasnjim utakmicama cini mi se ili je do mene?
Toliko je fudbal bio zanimljiv

Nemoj mi zamjeriti ali ovo je najbolji komentar nakon tekme.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 05, 2019 10:35 pmBilo je vise led-ova veceras iza gola nego u nekim prijasnjim utakmicama cini mi se ili je do mene?
jedva su docekali debili sa duploggovneta. beganovicu i haracicu se sjetim mameBosanac1993 je napisao/la: ↑ned maj 05, 2019 10:56 pm
Jel nas stid da nam oni budu MEDIJSKI PARTNER , koji jedva cekaju priliku da nas ismijavaju a sad zbog propusta ocito nekog neznalca za tastaturom nase offical klupske fb stranice. Ne znam sta mi je jadnije nas amaterizam ili podmuklost sa govnovoda .
A kako levat fuli loptu kod šuta pa skočio sam četiri reda od muke
Jeste bilo više ledova jer Sparsi nisu igrali danas. Ako se utakmice Želje i Sparsa igraju isti dan onda jedan dio ledova ide u dvoranu pa fale iza golova.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 05, 2019 10:35 pmBilo je vise led-ova veceras iza gola nego u nekim prijasnjim utakmicama cini mi se ili je do mene?