ned feb 24, 2019 12:20 pm
Sa ogromnom dozom gorcine zbog zadnjih desavanja u klubu ulazimo u nastavak sezone, pogotovo rezulata zadnjih pet utakmica koje su zavrsile kako su zavrsile sa nikad odgovorenim zasto i kako je moguce da se pet utakmica za redom izgubi i to na kakav nacin. Samo zbog toga ja sam licno bez ikakve euforije, ocekivanja su samo da barem malo obraza i dostojanstva ekipa pokaze obzirom za koji klub nastupaju i zbog cega su itekako dobro placeni !
Ako nista za nadati se da im je Amar nametnuo svoju disciplinu i autoritet, generalno nesto sto nam je falilo nekoliko godina unazad. Pa hajde da vidimo sad ima klana u svalcionici da li im je sad mrsko, kurcobolja trenirati, igrati, boriti se za rezulate i ono sta treba da rade.
Poruka za Amara i novu upravu obzirom na nacin kako ste dosli u klub, a znam da ce se vecina navijaca sloziti sa ovim, jeste tj. je da izborite europu sto je krajnji cilj, odnosno da pocnete raditi na stvarima i projektima za dalje staze, ne za narednu sezonu, nego onu iza nje da vec planirate.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×