Gu gu
Lizde je LizdeBudi Željo je napisao/la: ↑pet jan 18, 2019 7:14 pmSta ce nam firma bliska elektroprivredi kad imamo i covjeka u elektroprivredi u upravi. Jasmin Lizde.Grbavica je napisao/la: ↑pet jan 18, 2019 7:04 pmKruzik je u MUP-u. A u upravi nam je neki dorektor ili neko mudo u necemu za obnovljive izvore energuje ili sta ti ja znam a ta firma je bliska elektroprivredi pa neka nam zavrsi to. Naravno kao sponzorstvo.Eric Cantona je napisao/la:
Miroslav Kružik je u EP neka pogura nešto.
I to sto kazes11plavih'92 je napisao/la: ↑pet jan 18, 2019 7:26 pmLizde je LizdeBudi Željo je napisao/la: ↑pet jan 18, 2019 7:14 pmSta ce nam firma bliska elektroprivredi kad imamo i covjeka u elektroprivredi u upravi. Jasmin Lizde.
Al dvojica su dvojica![]()
Povratak otpisanog, gavran drugo ime za euforiju
Sam bi sebe banovao kad vidim ko ce nam igrati.Regoje je ljudska gromada za ove nase legende
Ja podrzavam...
Miroslav Kružik je magistar kriminalistike. Od 2002. godine radio je u MUP-u KS-a gdje ostaje do 2014. Radio je kao inspektor. U JP Elektroprivreda BiH zapošljava se 2014. na poziciji rukovodioca Sektora za sigurnost i zaštitu.Grbavica je napisao/la: ↑pet jan 18, 2019 7:04 pmKruzik je u MUP-u. A u upravi nam je neki dorektor ili neko mudo u necemu za obnovljive izvore energuje ili sta ti ja znam a ta firma je bliska elektroprivredi pa neka nam zavrsi to. Naravno kao sponzorstvo.Eric Cantona je napisao/la:Miroslav Kružik je u EP neka pogura nešto.
Pogledaj i sve će ti se samo reći, ako znaš pravilno rezonovati..
Ako misliš na ovaj moj prethodni post...onda to nema nikakve veze sa Šiljkom. Kod nas je Šiljak Direktor, a u Bajernu je Hasan Sporstk.i direktor. Kod nas je Amar Osim Sportsk.i direktor Kluba, Menadžer Kluba i ŠSŠ.storm_raider je napisao/la: ↑pet jan 18, 2019 10:38 pmKako je samo Bayern istrpio Niku i Hasana... tako to rade veliki klubovi.
Predsjednik im lezao u zatvoru, ne bih se ja na takve ugledaostorm_raider je napisao/la: ↑pet jan 18, 2019 10:38 pmKako je samo Bayern istrpio Niku i Hasana... tako to rade veliki klubovi.