Pesto je jedan jazavicar koji je izasao iz misije rupe kad su ovi otisli kakav on i spika...lesinar teski njega interesuje zeljo ko sto mene interesuje getafeamelaga je napisao/la: ↑ned jan 06, 2019 7:26 pmTo da su trebali doći, morali su. Vidjelo se i na glasanju da nije bilo jednoglasno. Dosta se vagalo. A oni su imali par jakih ličnosti. Onaj Pesto prvi. Vodi sjednicu, gura na svoj mlin; ima spiku. Realno ima tamo par ljudi sto misle glavom. Većina su to ovce, pogledaju okolo ko diže i oni onda.
Imas li knjigu 100 godina getafea.Bas me interesuje generacija 67-68kokoška je napisao/la: ↑ned jan 06, 2019 9:31 pmPesto je jedan jazavicar koji je izasao iz misije rupe kad su ovi otisli kakav on i spika...lesinar teski njega interesuje zeljo ko sto mene interesuje getafeamelaga je napisao/la: ↑ned jan 06, 2019 7:26 pmTo da su trebali doći, morali su. Vidjelo se i na glasanju da nije bilo jednoglasno. Dosta se vagalo. A oni su imali par jakih ličnosti. Onaj Pesto prvi. Vodi sjednicu, gura na svoj mlin; ima spiku. Realno ima tamo par ljudi sto misle glavom. Većina su to ovce, pogledaju okolo ko diže i oni onda.
Mi smo stariji klub od njih oni su ko pitari nekad osnovani ako wiki ne laze.gavran je napisao/la: ↑ned jan 06, 2019 9:36 pmImas li knjigu 100 godina getafea.Bas me interesuje generacija 67-68kokoška je napisao/la: ↑ned jan 06, 2019 9:31 pmPesto je jedan jazavicar koji je izasao iz misije rupe kad su ovi otisli kakav on i spika...lesinar teski njega interesuje zeljo ko sto mene interesuje getafeamelaga je napisao/la: ↑ned jan 06, 2019 7:26 pmTo da su trebali doći, morali su. Vidjelo se i na glasanju da nije bilo jednoglasno. Dosta se vagalo. A oni su imali par jakih ličnosti. Onaj Pesto prvi. Vodi sjednicu, gura na svoj mlin; ima spiku. Realno ima tamo par ljudi sto misle glavom. Većina su to ovce, pogledaju okolo ko diže i oni onda.
Natjera covjeka da posegne za sastavom Getafea iz 68
Koga je uhljebio? Hoćeš da kažeš da Amar novcem Željezničara plaća te novinare i taj portal?
Vidi drug ja sam itekako za iskoristavnje medija, npr kao sto su nama radili ko je narucivao tekstove o propasti dinastije, ne znam. Ali znam da se smjena uprave trebala desiti nakon naseg najavljivanog poraza u Mostaru, ali mi srecom dobijemo 0:4,i tad je ista prica bila sa istog portala kako smo skrsili 8 miliona maraka i slicne nebuloze.kvalitet je napisao/la: ↑ned jan 06, 2019 10:58 pmKoga je uhljebio? Hoćeš da kažeš da Amar novcem Željezničara plaća te novinare i taj portal?
Dobro se sjećam šta su radili i kako su govorili da nismo "in" i slično. Ali, isto tako treba reći da oni nisu imali problem sa Željom, već s Misimovićem direktno. Ne mislim da su bili dušmani prema Želji, nego prema njemu i ostalima. Također, oni su najčitaniji, koliko god se to vama ili meni (ne) sviđa i samo nam može dobro donijeti korektno njihovo izvještavanje.
Ne branim, daleko od toga. Samo hoću da kažem da je nama u interesu da oni korektno pišu o nama. To je sve. Kako rekoh, dobro se sjećam njihovog cinizma, banovanja i sl.
možeš li mi odgovoriti na pitanje iznad? naravno ja sam za to da se obojici pruži podrška i da se zaštite jer su oni Željo i oni su predsjednici Želje, nemoj mi toga ...
Ja nikakve veze s tim čovjekom nemam. Mogu ti i dokazati, samo reci kako. Ali me nervira pljuvanje čovjeka koji nije ni sjeo kako treba i mislim da to nije ok. I to ću uvijek reći. Ako nakon nekog vremena vidimo da ne radi dobro, prvi ću početi pisati protiv njega. Je li to pošteno? Za gg sam već rekao šta sam imao.
Aha, nervirate pljuvanje jednog, a pljuvanje drugog je samo problem sa njim, nije to Željin problem? Dobro, pokušat ću shvatiti.kvalitet je napisao/la: ↑ned jan 06, 2019 11:16 pmJa nikakve veze s tim čovjekom nemam. Mogu ti i dokazati, samo reci kako. Ali me nervira pljuvanje čovjeka koji nije ni sjeo kako treba i mislim da to nije ok. I to ću uvijek reći. Ako nakon nekog vremena vidimo da ne radi dobro, prvi ću početi pisati protiv njega. Je li to pošteno? Za gg sam već rekao šta sam imao.
Nerviralo je mene i pljuvanje Misimovića, prelistaj moje postove. Ono je bilo šu*ački. Njihov odnos prema njemu direktno nije bio ok, štaviše bio je odvratan. To su valjda činjenice. Ja samo govorim pragmatično, da nam sigurno može utjecati na bolju posjetu i njihovo korektno pisanje. To je to.AsharaK je napisao/la: ↑ned jan 06, 2019 11:17 pmAha, nervirate pljuvanje jednog, a pljuvanje drugog je samo problem sa njim, nije to Željin problem? Dobro, pokušat ću shvatiti.kvalitet je napisao/la: ↑ned jan 06, 2019 11:16 pmJa nikakve veze s tim čovjekom nemam. Mogu ti i dokazati, samo reci kako. Ali me nervira pljuvanje čovjeka koji nije ni sjeo kako treba i mislim da to nije ok. I to ću uvijek reći. Ako nakon nekog vremena vidimo da ne radi dobro, prvi ću početi pisati protiv njega. Je li to pošteno? Za gg sam već rekao šta sam imao.