teatrale36 je napisao/la: ↑uto dec 18, 2018 11:37 pm
Norsborg je napisao/la: ↑uto dec 18, 2018 9:44 pm
bojamora je napisao/la: ↑uto dec 18, 2018 8:31 pm
Meni samo nije jasno da ljudi koji pišu ovakve postove mogu sebe nazivati navijačima Želje.. Ne mogu shvatiti pljuvanje po čovjeku koji je najsvjetlija tačka u poslije ratnom Želji i koji nam je donjeo 5 titula, pokazao pitarima gdje im je mjesto i čovjeka koji se upravo izborio a se uspostavi ovakva administracija u klubu dovođenjem Gredića i Šiljka koji su krenuli u priču o trasparentnosti, oslanjanju na omladinski pogon i izgradnji stadiona.Izgleda da je nekome uzaludno objašnjavati da je tužba napravljena u dogovoru sa Misimovičem i da je sam on to izjavio. Isto tako kada se sabere dug i kamate i dug koji je naplačen opet Željo duguje pare Amaru. I to je džaba pisati i ponavljati ljudima koji su puni kompleksa i mržnje. Tačno pomislim da ti isti ljudi ne vole ni Ivicu ali da to ne smiju javno reči. Upravo ovi koji ovako pišu unose podjele među nama, Ja lično nikad ne bi pluvao Misimoviča upravo zbog njegovih zasluga za izgradnju stadiona i terena ali je očito da nije pokazao rezultate u sportskom segmentu koji su doveli do kataklizme i jada koji su nam se dogodili u zadnjoj polusezoni.
Ma draži mi je istok i teren nego sve te titule,da ne nabrajam šta je sve ova uprava napravila.
E ne znaš da si propustio koja slavlja i ludilo na terenu i tribinama moj druže , ti sjedi i gledaj u teren na kome imamo zasad 3-4 pobjede. Nije Željo nastao 2015, a bilo je nekad lijepo i igrati Kup UEFA 84/85 uz pun stadion.....
Kakve veze ima jedno sa drugim? Bio je pun stadion neki i 1936. Niti je Zeljo nastao tada. Zeljo je od 2015 dozivio temeljito uredjenje u strukturama organizacije kluba, te konkretno u prilivu sponzorskih paketa, sto je rezultiralo infrastrukturalnim uspjesima. To niti znaci da nije Zelje bilo prije, niti da ga nece biti poslije. Niti da prije toga nije bilo nicega dobrog. Stalno se ide iz krajnost u krajnost.
Konkretno sto se Amara tice, ako nece da bude trener, ne vidim da u icemu on drugome moze doprinjeti. Niti je biznismen, niti je skaut, niti bio sportski direktor (ako izuzmemo tunel-fazu). Covjek je trener i ako ce da bude trener, od mene kao navijaca mu je dobrodoslica uvijek. On tu moze i mora pomoci. Covjek je do sada bio garant sportskog uspjeha, ali samo i iskljucivo kao trener.
U svakom slucaju novim ljudima zelim svu mogucu srecu da skeptike utisaju i da nam Zelji bude bolje. A u slucaju da teren pozuti na ljeto, nase je da reagujemo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...