DobojskiManijak je napisao/la: ↑ned dec 09, 2018 8:12 pm
Kospa je napisao/la: ↑ned dec 09, 2018 2:27 pm
Koje prosipanje ubleha, hahah
Senad ne uzima a Amar bi uzeo pare. Senad je znači veći Željovac od Amara a možda i od Ivice.
Boli me ona stvar za obojicu ,meni je samo bitan Željo a trenutno nam angažman Amara treba iz vise razloga a najprije sportskog. Fašiste iz Mostara i uljupe sa Koševa može samo Amar vratiti tamo gdje im je mjesto a to je iza nas.
Drug nemam ja svog kera u ovoj utrci, ja za Zelju navijam i ovo su cinjenice. Ko je veci Zeljovac pokazuje se djelima a ne busanjem u prsa i zivljenjem od stare slave.
Razlog sto sam rekao da ne znam da li bi Amar uzimao je jednostavan. Amar je zivotom teglio za Zelju prije nego je otisao i covjeka takvo iskustvo promijeni. Mislim da je trenutno stava da mu se mora platiti za njegov angazman u klubu shodno njegovim prohtjevima i ambicijama jer misli da je zaduzio klub dovoljno. Kazem ne znam ali zbog njegovog ponasanja i sutnje nisam siguran da ne bi trazio i da ne trazi neke procente od prodaje igraca( sjecam se sa je bila neka prica da je on bio menadzer Adilovicu i da je trebao uzeti neki procenat od transfera, ne znam je li) jedino na taj nacin mogu objasniti sve to.
Nije htio preuzeti Zelju poslije Adzema ko biva ponuda nije bila ozbiljna. Cuj nije bila ozbiljna... kralju pa ko si ba, mislis da si veci od zivota.
Postujem njegove uspjehe, kapa dole, ali niko nije veci od Zelje i taj stav mu zamjeram pravo
... Godine života svoga tebi dao sam...