Prije 15 godina je preuzeo ekipu koju je Amar godinama selektirao,ta je ekipa razbila Kiprsne u gostima i bare bare sa Heartsom,slicno je bilo i sa predzsdnjom,zna se ko je selektovao.avlami97 je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 8:04 pm@Brko,
dugujem ti izvinjenje glede Odovića. Oda me je "kupio" prije 15 godina kada je preuzeo ekipu na polusezoni na desetom mjestu i doveo nas do druge pozicije uz fascinantne rezultate i igru. Sada se potpuno pogubio. Nakon utakmice sa pitarima na Grbavici, optužio je Vranješa i Arežinu i udaljio ih od prve ekipe i startne postave. Potom je "kombinovao" najvažniji dio ekipe - stoperski par i nikad ga nije ukombinovao. Kada su igrači "štrajkovali" stao je uz igrače i podržao ih, a potom odstranio Jovana i Bogičevića. Zafalilo mu igrača, daj vraćaj Vranješa.
Tražio promjene u stručnom štabu i to mu je udovoljeno
Odović se pogubio. Težio i tražio sam kontinuitet trenera i igrača, ali je Odović zglajzo. Jug je sa jasnom namjerom skandirao "Oda majstore" i to mi se ne sviđa...Odgovornost snose svi od vrha do dna.
A sad je dosao na ruište,a to za igrace i bojkote,jeste kriv ali puno manje od struktura.