mozda ne lakse, ali drzimo se cinjenica! onaj tim tada nije ostvario pobjedu dvije godine u gostima! enough said!
Boga mi se jako dobro sjecam jer ni tad nijednu tekmu nisam propustio i znam da smo barem kuci manje vise redovno uzimali, da je bilo neuporedivo vise zara i da je znalo itekako biti igre. Ovo sad je za zatvora.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 1:19 pmne seri... sjeti se samo perioda 2005-2009... nikad losiji nismo bili nego tada!![]()
Eto koliko smo jadni kada se tjesimo time da smo znali i gori od ovoga biti.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 1:24 pmmozda ne lakse, ali drzimo se cinjenica! onaj tim tada nije ostvario pobjedu dvije godine u gostima! enough said!Ajzea je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 1:22 pmE sad nam je lakse.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 1:19 pm
ne seri... sjeti se samo perioda 2005-2009... nikad losiji nismo bili nego tada!![]()
tad je svaka utakmica bila namjestena. bila je naucna fantastika bilo kome dobiti u gostima. onaj ko je ostvario 3 pobjede u gostima je tad bio sampion.fcz je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 1:25 pmBoga mi se jako dobro sjecam jer ni tad nijednu tekmu nisam propustio i znam da smo barem kuci manje vise redovno uzimali, da je bilo neuporedivo vise zara i da je znalo itekako biti igre. Ovo sad je za zatvora.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 1:19 pmne seri... sjeti se samo perioda 2005-2009... nikad losiji nismo bili nego tada!![]()
Ako je Šaban sve usrao, šta je onda Čurjurić..
Koliko god je Željo loš, ovi izgledaju gore, bez transa, bez ičega, navijanje od 37. minute neke uspavanke..