čet nov 22, 2018 3:27 pm
Storme, ili neko ko to može znati, jedno pitanje za vas: "Je li istina da je već bivši igrač plavih sa Grbavice - Arežina, imao u ugovoru stavku po kojoj je plaćen po odigranim minutama na terenu? I da shodno tome, da je odigrao još samo jedan (ili više minuta), klub bi morao platiti veći iznos novca, pa pošto mu se to nije isplatilo, a nema svakako rezultata na terenu tri poraza protiv donjoligaških klubova, onda ide raskid?! Slijedom toga, čuo sam i da nešto slično ima i Vranješ, i mislim da neće minute do kraja prvenstva odigrati, što priznaćete, i nije neka šteta, a uštedilo bi se novca za neke druge stvari."
Što se mene tiče, ovo dvoje ću povezati, ukoliko Stojke (naš pele), ne odigra minute više za nas, što je jako izvjesno! Info sam čuo od jednog člana Skupštine, tačnije njegovog sina, koji ima desetogodišnju za istok i ide svaku tekmu da gleda svoj voljeni klub, bez obzira na rezultat.
Znam da stavke iz ugovora nisu javna stvar, ali ako se ovo iz mog drugog pasosa ostvari, e onda imamo spektakl! Kruže priče da su papiri za stojketa minimum 100 milja, da mu je to nuđeno i da je odbio! Pa vi sad skontajte ko se mogao dovesti za te pare! Zamisli daš te pare Vukotiću, odnosno Krupi i procenat od transfera narednog, bi li te i tad odbili? Jok, ti ideš sa 15-30 milja (tako se pričalo) i onda te neka Krupa šutne nogom ko najveće selo, a ne kao neki klub sa dugogodišnjom tradicijom i rezultatima iza sebe! Slično je i za Koljića moglo biti, iako koliko znam, naši nisu pregovarali s njim. i tako redom... Mnogi su u prethodnim postovima pisali o tim promašajima, a da i ne znamo tačno šta nam znače sportski direktori ili kako se već zove Bešlijina pozicija; da li su se u prethodnom periodu i za išta pitali oko dovođenja, ili su samo klimoglavci? izgleda da nećemo nikad saznati, a klub tone u rezultatskom smislu. Pa nije neka matematika da se uzimaju igrači iz manjih klubova i sredina, kao što je to radila velika četvorka iz ex yuge? Cilj je oslabiti protivnike, a i ubost ćeš sigurno sa nekim od takvih pa ćeš zaraditi puno više nego što si uložio, ali avaj..., mi nećemo tako! Mi hoćemo željezničku stanicu "igrača", pa da u novinama ne može stati u jedan članak koliko imamo dolazaka i odlazaka.
Željovci, oprostite, ali morao sam biti ovoliko dug, jer patnja traje li traje na terenu, ovo ostalo ide svojim tokom i biće sve bolje i bolje akobogda. Nadam se i uređenju segmenta rada kluba koji nam debelo kaska u odnosu na ostalo. Zbijmo svi redove i da pobjede zvjezdice ove dvije, pa da bude opet plavo proljeće iz ovih statistika jovanovih i BlwD-ovih.
Samo je Željo bitan, sve ostalo je šaša!