Sredite tapatalk.
Vratite nam Radinovica znamo i zasto.
Gredic- krenuo bas dobro i onda sve dobro sto je napravio upropastio..
Dodaj ovdje i Zebu,Karica i vrle doktore,a i jos pokoji igrac ti je promako
Ima nešto u glavi što ga koči, njegovo mišljenje o sebi. Nije da to nismo već vidjeli u bezbroj primjera kada omladinac umjesto da zapne i radi na sebi u okruženju gdje odskače u kvalitetu koji posjeduje on zbog sujete ili čega već ne uopšte se ne zalaže jer je "iznad ostalih".
Ja ocekujem da zaigraju sada.plavi brat je napisao/la: ↑sub nov 17, 2018 10:37 pmJedno pitanje za ove koji su upuceni.
Taj hitan sastanak sto je bio.Kakvi su utisci? Jel sve crnjak il je pozitiva? Sta da ocekujemo?
Kakav crni Zeric, Kasic itdSimply Blue je napisao/la: ↑sub nov 17, 2018 6:55 pmUz duzno postovanje, ali danas se Zera nije sastavio sa loptom kako treba..već sam to pisao, po viđenom, više bih volio da je Kašić još uvijek naš igrač, a ne on..
Brko stari namćoru..ovo nije bilo napisano da bi se tako doslovno interpretiralo..Kašića sam iskoristio kao referentnu tačku, neko ko nije ni uspio prismrditi prvom timu kod nas, a opet kao takav u Igmanu, izgleda bolje, živahnije od ovog drugog..Brkoo je napisao/la: ↑sub nov 17, 2018 11:13 pmKakav crni Zeric, Kasic itdSimply Blue je napisao/la: ↑sub nov 17, 2018 6:55 pmUz duzno postovanje, ali danas se Zera nije sastavio sa loptom kako treba..već sam to pisao, po viđenom, više bih volio da je Kašić još uvijek naš igrač, a ne on..Ti igraci imaju kvalitet za Igman a ne za Zelju. T
Velez dobra ekipa, bice dobro sto ulaze u premier ligu. Mislim cak da ce biti i klub sa najvise novca.
Svaka čast momci, baš lijepo uradjeno. Pomoću svih ovih podataka se može izvući dosta toga i uporediti mnogo stvari.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 17, 2018 11:50 pmIspod imate infografiku u velikoj rezoluciji svih Zeljinih rezultata od 1994 do danasnjeg datuma. Ukljuceno je vise parametara:
- Prvenstvo
- Kup
- Vrijednost igraca
- Gledaoci
Zelim da se zahvalim cijeloj moderaciji, a posebno @jovanu na statistici i @BlwD-u sto je maestralno izdizajnirao i iznio ovu ideju graficki. Covjek je zvijer, i ako nekome treba graficki dizajner, neka mu se javi u privatnim porukama. Hvala vam momci!
Dijelite ovo na drustvenim mrezama, ovo je jako interesantno stivo u ovoj pauzi. Za punu rezoluciju, desni klik -> otvori sliku u novoj kratici
![]()
Kad su poceli radnje oko stadiona Veleza, rekli su da se ugledaju na našu upravu.. Bio je članak o tome davno..mamba21 je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 12:00 amVelez dobra ekipa, bice dobro sto ulaze u premier ligu. Mislim cak da ce biti i klub sa najvise novca.
I oni su primjer da se treba biti strpljiv i da se kuca gradi od temelja. Mislim da i mi idemo tim putem samo jos strpljenja braco. Pa i Velez igrao drugu ligu tri godine, vracaju dugove, prave stadion, mozda su trebali uci i prosle godine da nije Kamiondzija pokupovao sudije, mogao je i velez to al nisu htjeli jer bgm ibro izgleda ko miske. Slicni smo. Eto malo sam nas uporedio, samo da nasi budu jedan tim i sve ce super biti.