Ne može vazda dole, mora krenuti. Nešto se ipak mora desiti da bi krenulo, na ovome ne smije ostativinston.cercil je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 10:16 pm2006-2007-2008 = 6-7-9 tako smo bili plasirani. Polako ljudi, izaci ce ovo na dobro samo se mora reagovati na vrijeme.
Pricalo se o momku kad je prikljucen ekipi na ljeto, pogotovo se sjecam da ga je @Leon spominjao. Ja ga se sjecam u omladinskoj ligi prvaka kad je ulazio s klupe, vidjelo se da ima ogroman potencijal.
Mislim da nece ni on, ni ostatak Uprave nigdje.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 10:28 pmNema potrebe o kopu pisati jer se sve to vise manje zna,zato ih je sve manje i manje. Senad ako ode neka ode,razumijem covjeka, dao je sve od sebe cak i napustio svoje mjesto u firmi da bi iz najbolje namjere pomogao Zelji. Siguran sam da niko sa cistijom namjerom nece doci, sada su u igri i poslovni prostori na istoku, sigurno ce biti pun ***** onih zohara koji ce izaci iz rupa da se okoriste o FKZ. Znam da je Senadu zelja da se uradi taaj krov na istoku ali nadam se da nece i da ostavlja nekim uhljuupima sve na gotovo. Mislim da cemo plakati za istim prije nego sto se misli...ako nista bar ce ti dusmani isplivati na povrsinu.
Grupa momaka im pocela dobacivati sto skandiraju protiv uprave, nakon cega je pocela prepirka par narkomana i ovih momaka. Tuca je izbila izmedju djece neke i ovih momaka. Brzo su ih rastavili.
Da i pritom su zvali svu raju da napuste tribinu pa je i tu doslo do koskanja jer su neki od momaka ovih iz a sektora, dobacivali 'gdje cete picke ?'...vinston.cercil je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 10:47 pmGrupa momaka im pocela dobacivati sto skandiraju protiv uprave, nakon cega je pocela prepirka par narkomana i ovih momaka. Tuca je izbila izmedju djece neke i ovih momaka. Brzo su ih rastavili.
Ne mogu da poduzmu zato sto ti stariji su navijaci, a aldu brane nama poznati kriminalci, niko nije lud da se usprotivi. Podgrupe su dovoljno uradile time sto su napustile jug i otkrili kakav je on zapravo bez njih i ostalih normalnih momaka.Premier je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 10:23 pmMeni samo nije jasno zasto stariji, zasto podgrupe nesto ne poduzmu, ne smjene aldu..ne znam kako je doslo do toga da bubnjar vodi navijanje, ko.je njega uopce izabrao...jbt nema koreografija, zastava, transova, parole su glupe i smijesne, pjesme su zalosne i vecinom turbofolk i onda neko brani jug..jedno je jug a jedno su ovi klosari od veceras.Damke je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 10:12 pmSituacija je takva da je jug u totalnom raspadu, ova garnitura koja sada vodi jug od kako je dosla samo ga vuce prema dole, 75% momaka koji su isli na utakmice radi zeljeznicara a ne radi necega drugog i koji su navijali su napustili taj isti jug, nijedna veca podgrupa se vise ne nalazi na jugu jer se ne slazu sa politikom koju vođe navijaca vode, bojkotuju trenutnog vođu zato što on iz utakmice u utakmicu pokazuje da on to ustvari nije, to je vec svima jasno samo nije ovoj djeci sto su zeljni dokazivanja i sto idu na utakmice samo da se pokazu, a njih je nazalost sada vec ogroman broj i to je velikim dijelom danasnji jug.
!!!Durgo je napisao/la:NI MILIMETRA!!!!!!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Post ti je editovan bio, i to je editovan dio gdje zelis Zecu smrt. Edit je bio uz komentar: "bez toga molicemo". Takodjer, niko te ni opomenuo nije.nikson je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 10:45 pmKad ja kazem da ***** Zeca u kacket pederski, izbrise se i dobijem opomenu...kad KVAZI NAVIJACI ZELJEZNICARA UZ GRIJANJE KUCI GLEDAJU UTAKMICE I PSUJU JUGU KOMPLETNOM FAMILIJU IAKO KOMPLETAN NIJE UCESTVOVAO U SVEMU OVOME TO JE OK. E pa nabijem na ***** i vas kvazi navijace koji svaku utakmicu pregledate na forumu i vas kvazi pravedne moderatore.
Boga mi ce se morati odstupiti puno vise od milimetra jer nazadujemo ubrzano u nekim stvarima..
Baš tako..Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 10:56 pmBoga mi ce se morati odstupiti puno vise od milimetra jer nazadujemo ubrzano u nekim stvarima..