Prije sat uzmem kartu za jug,bruku karti ostalo jos..kaze onaj sto prodaje da je najmanje prodato ikad za jug a i generalno idu lose karte.Bice ovo derbi vjerovatno sa najmanjom posjetom
Moze pricati ko sta hoce ali bi nam barem na klupi Fajic dobrodosao jer bi ga mogli dobiti jeftino iz Veleza u nekom paketu kompenzacije za nase mlade na posudbi dole ili tako nesto? Sta mislite?
eh gdje sad parkirati a da je blizu stadiona, džabe i sigurno
NEDIM SIJERČIĆ: "Mislim da naziv stadiona na kojem mi igramo, na kojem svi boravimo - hrpa betona, za mene je lično neprihvatljiv. Mi imamo nešto što smo sami izgradili, ono nije hrpa betona, to smo mi napravili, to mi i dalje pravimo..."
Sad mi je jos zaljivije ovih prosutih bodova, Sarajevo ni krivo ni duzno prvi favorit. Zrinjski zadnjih 5 godina nije losije igrao.
Sve je na nama bilo, al ko po prokletstvu mi losi.
Hajde danas pobjeda, pa da se zaguza
P.S. Mi smo svake godine, koliko god konkurencija bila losija, losi dovoljno da ne budemo prvaci
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sub nov 03, 2018 3:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.
OTJERAJTE BIVSE IGRACE!
Jednom Zeljeznicar, uvijek Zeljeznicar.
"I da zive ko Zeljeznicar sto zivi, da kazem da to nije neki ekstra zivot, nije to deluks. To je ono sta se izboris sam izboris, sto ustedis sam ustedis, i tu ima neka veza..."
Poslije ovog kiksa Zrinjskog, 3 boda sa derbija dobijaju jos vise na znacaju. Mogli bi iduce kolo i na vrh tabele, a sta smo sve prosli u zadnjih 5-6 kola. Hajdeeee molim vas