Maccabi jel,dabogda mi svaku odigrali ko protiv Maccabija,a te Litexe sto spominjes,to je isto ko sad,bojkoti,prodaja i sl.cipiripi je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 10:30 amPlakat cemo mi za ovim ljudima ako odu na zimu, kao sto vec godinama placemo za Amarom.
Svi bi nesto uradili, predlagali mijenjali i ulagali, a adresa kluba je Zvornicka i uvijek je otvoren za nove i konstruktivne ideje i prijedloge, al jok lakse je bosnji sjediti i s.rati nego li doci na neku utakmicu.
Brzo ste zaboravili vremena, Landze, Behmena, Džumhura i Žuje. Brzo ste zaboravili Litekse, Makabije kada su nas kantali, brzo ste zaboravili sumu iznad juga i korov na bivsem istoku, brzo ste zaboravili srusen zapad i blagodet kao i kaljuzu na kojoj smo igrali.
Ljudi moji poslije j.ebanja nema kajanaja, a mi smo vec j.ebali ove ljude ako odu, ostaje samo jos da se pocnemo kajati
Ako je nekome preca neka kanta u vidu trofeja nego uredjen i stabilan i profesionalno organizovan Klub, neka onda gleda i navija za Real, Juventus, Čelzi i ostale VELIKE klube. Ljudi ovo je Željo, ovo je Bosna i bez dobre organizacije nema ni stabilnosti, pa vi razmislite
Neka nam je sa srecom.
Sad selo bez i jednog zitelja kara.
I opet vas nema maloprije na treningu!
Tastatura boysi i milimetri.
Srami te se