Salim se, nek ti je ziv i zdrav i dio plave porodice jos dugo.
Palilo se i palit će se.
Nisam to rekao zbog baklji, nego zbog vrijedjanja nase grupe u kojoj smo svi nekada ili sada bili aktivni clanovi. I necu vrijedjanje nikada dopustiti.neroazzuro je napisao/la: ↑ned avg 26, 2018 12:04 pmJest vala da je i tema malo izlizana ali ste mi smijesni pojedini sto uvijek odgovare istim "argumentom"- ti momci idu na gostovanja. Kao, to je opravdnje, čojk ide na gostovanja, mora palit bakljeZbog čega mora?
Super je to, svi se mi slažemo, al zar nije hinjski glumit tifoza, a znaš da nećeš ti platit kaznu? Kad se bude lično plaćalo bujrum brate, svi će to s oduševljenjem prihvatiti.
A dopustit ćeš upotrebu pirotehnike.mamba21 je napisao/la: ↑ned avg 26, 2018 12:16 pmNisam to rekao zbog baklji, nego zbog vrijedjanja nase grupe u kojoj smo svi nekada ili sada bili aktivni clanovi. I necu vrijedjanje nikada dopustiti.neroazzuro je napisao/la: ↑ned avg 26, 2018 12:04 pmJest vala da je i tema malo izlizana ali ste mi smijesni pojedini sto uvijek odgovare istim "argumentom"- ti momci idu na gostovanja. Kao, to je opravdnje, čojk ide na gostovanja, mora palit bakljeZbog čega mora?
Super je to, svi se mi slažemo, al zar nije hinjski glumit tifoza, a znaš da nećeš ti platit kaznu? Kad se bude lično plaćalo bujrum brate, svi će to s oduševljenjem prihvatiti.
Sa jedne strane se prosipa teorija momci idu na gostovanje sto bi trebalo amnestirati sve gluposti koje naprave tipa 2-3 baklje na utakmici pa platimo iznos koji mi ovdje ne mozemo skupiti mjesec dana za reflektor, a sa druge strane ide teorije zasto moraju paliti uopste, zasto ultra itd itd..neroazzuro je napisao/la: ↑ned avg 26, 2018 12:04 pmJest vala da je i tema malo izlizana ali ste mi smijesni pojedini sto uvijek odgovare istim "argumentom"- ti momci idu na gostovanja. Kao, to je opravdnje, čojk ide na gostovanja, mora palit bakljeZbog čega mora?
Nije vrijeđao,rekao je da je u pitanju grupica od 200 ljudi. Eto ima li ih ikad više od 200? Aludirao je na poređenje sa drugim državama gdje je u pitanju borba sa desetinama hiljada ultrasa,ali vrijeđao nije...bar sam ja to tako shvatiomamba21 je napisao/la: ↑ned avg 26, 2018 12:16 pmNisam to rekao zbog baklji, nego zbog vrijedjanja nase grupe u kojoj smo svi nekada ili sada bili aktivni clanovi. I necu vrijedjanje nikada dopustiti.neroazzuro je napisao/la: ↑ned avg 26, 2018 12:04 pmJest vala da je i tema malo izlizana ali ste mi smijesni pojedini sto uvijek odgovare istim "argumentom"- ti momci idu na gostovanja. Kao, to je opravdnje, čojk ide na gostovanja, mora palit bakljeZbog čega mora?
Dan pred derbi meni komsija govori eno vidio sam sad kako unesose baklje na jug, a mene ce sutra pretresat kao.
Ja nisam aktivan clan grupe i ne mogu nista poraditi po tom pitanju. Sada sam u sektoru D.Valter je napisao/la: ↑ned avg 26, 2018 12:33 pmA dopustit ćeš upotrebu pirotehnike.mamba21 je napisao/la: ↑ned avg 26, 2018 12:16 pmNisam to rekao zbog baklji, nego zbog vrijedjanja nase grupe u kojoj smo svi nekada ili sada bili aktivni clanovi. I necu vrijedjanje nikada dopustiti.neroazzuro je napisao/la: ↑ned avg 26, 2018 12:04 pmJest vala da je i tema malo izlizana ali ste mi smijesni pojedini sto uvijek odgovare istim "argumentom"- ti momci idu na gostovanja. Kao, to je opravdnje, čojk ide na gostovanja, mora palit bakljeZbog čega mora?
Hajd ti malo poradi sa grupom da se ne čini ništa što klubu prouzrokuje materijalnu štetu a mi ćemo se vamo potruditi da se grupa ne vrijeđa.
Ma dobro, ti ces uvijek sjediti za tastaturom i pljuckati po navijackoj grupi, bilo razloga ili ne. Tebi na dusu.