storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 7:17 pm
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 7:13 pm
@storm A zasto dajemo podrsku treneru kojem 2 igraca juce igraju u prvih 11(iako su jos kod bojkota proglaseni kolovodjama),a danas se ti isti na njegov prijedlog suspenduju?
Haj mi samo objasni kako da se tu sad izgradi povjerenje izmedju takvog trenera i ovih preostalih igraca?Kako?
Vidi, meni nema smisla, tebi nema smisla, Ali Odi je imalo. I to je uradio jer je igrao na njihov obraz, naivno misleci da ce se u njima probuditi inat nakon svega i da ce odigrati dobru utakmicu. Opet, naivno. Ja sam za opciju da imamo nekog mangupa na klupi, a da mu Oda bude savjetnik. On je jednostavno takav, dobar covjek i voli Zelju. Ne slazem se, za glavu sam se uhvatio kada sam vidio sastav. Ali, to je tako.
Ok,posteno.Jel onda vrijeme da sad,nakon sto smo kobajagi uklonili sve krivce,njega krivimo za svaki buduci neuspjeh,pocevsi od derbija?
@salle Ako se vec pitas sta je rjesenje i pitas mene,onda pazljivije pocni citati moje postove.Do sad sam barem 3 puta napisao sta treba uraditi,odnosno sta je trebalo,posto su nasi vec donijeli odluku.Ponovicu ti.Po meni je trebalo slijedece:
1.Otjerati 5-6 igraca;
2.Otjerati trenera koji nema nikakve principe,koji nema svoj stav i koji je mislio da ce sa par dobrih rezultata sve zataskati;
3.Imenovati v.d. trenera do zime ili kraja sezone,jasno mu staviti do znanja da je samo v.d.,a u medjuvremnu poraditi na strategiji i viziji djelovanja sportskog segmenta kluba koju bi vec na ljeto trebali poceti primjenjivati;:
4.Sazvati press,sve ovo objasniti navijacima i reci da rezultat ove sezone,zbog svih pomenutih turbulencija,nije u prvom planu.
E ovo se zove rez,plan i rjesenje kakvo su trebali donijeti,a ne ovu smijuriju.