Osvojis 9 od 12 malo te stimulisu ili nikako.
Osvojis 12 od 12 dobro te stimulisu.
Osvojis 6 od 12 ili manje normalno da te kazne pa nije ovo Rudar iz Prijedora pobogu.
Osvojis 9 od 12 malo te stimulisu ili nikako.
Meni samo nije jasno otkud pojedincima toliki utjecaj na bar 70% pozitivnih ličnosti u svlačionici? Morao im je još neko dati krila za ovo i treba i to dobro ispitati da se ne bi ponovilo. A ako se ponovi, sve redom ih staviti da treniraju s cicibanima i to da trče 10 kilometara četveronoške svaki dan.
a 10 od 12 recimoAjzea je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 11:39 pmOsvojis 9 od 12 malo te stimulisu ili nikako.
Osvojis 12 od 12 dobro te stimulisu.
Osvojis 6 od 12 ili manje normalno da te kazne pa nije ovo Rudar iz Prijedora pobogu.
Posto je bila kazna za septembarske utakmice, Jel bila i nagrada za pobjedu u ŠB kada smo 2.9. pobjedili 3:0?salle86 je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 11:43 pma 10 od 12 recimo
jer ja vidim samo pismeno da pobjeda u derbiju dolazi u obzir za stimulacije
znači 12/12
Sve je to tako, ali kako postoje kazne postoje i premije. "Moraš" i to pošteno odrediti, da ne bude kako je kazna gotovo izvjesna svaki mjesec a premije gotovo nema.Ajzea je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 11:49 pmMalo ga stimulisi ili nikako.
Imas fenomenalnu platu i igraj za nju pic.ka ti materina, prvo nju zaradi pa se onda moze i o premijama pricati.
Klubova gdje se svaka pobjeda slavi ko praznik imas na pasja preskakala.
Oni su za platu dovedeni da pobjedjuju i osvajaju titule.
Bogi celo veca i ?storm_raider je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 12:19 amOda je stao jer je takav covjek, ali je rekao da ne podrzava bojkot. Napisao sam sve ranije, ali da naglasim. Sutra ako ne budu trenirali (a obecali su da hoce), protiv Zvijezde idemo sa juniorima. I pronadjeni su krivci i identifikovani. I oni su koji su se ovdje spominjali.
Pa jos jedan koji je tu sve ove sezone.mamba21 je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 12:22 amBogi celo veca i ?storm_raider je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 12:19 amOda je stao jer je takav covjek, ali je rekao da ne podrzava bojkot. Napisao sam sve ranije, ali da naglasim. Sutra ako ne budu trenirali (a obecali su da hoce), protiv Zvijezde idemo sa juniorima. I pronadjeni su krivci i identifikovani. I oni su koji su se ovdje spominjali.