Zaista je nevjerovatno kako smo u dvije godine od stabilnog i kluba u razvoju došli do ovoga.
Odgledao sinoć intervju i za mene je jedno jasno.
Cerić je ublehaš samo takav. On navede da je imao komunikaciju sa par nekih zvučnih imena, ubaci ih van konteksta samo da naivni kažu "vau". Ima sve odlike klasične varalice. Mislim da bi mu to jedino u CV stalo. Zato je stavio sliku na onaj smiješni dokument, nije imao šta drugo napisati.
Ove tvrdnje ako je gg.ba potiv odma je dobro, ne stoje. To je samo jedan pokazatelj. Ovo što je počeo da se on ulizuje Amaru (kao u kontaktu su, najveći stručnjak...), a zna da Amar treba nekog magarca za jahanje, vrlo brzo će se oni snjušit, tako da očekujem na gg.ba vrlo afirmirajući tekst...možda već do subote. Amar će misliti da je rješenje njegovih problema, dobija novog pijuna, a Cerić misli da će uspjeti zajebati nekoga u svemu tome. Željo najeba opet.
Za mene je ovaj Cerić trenutno mutniji i od Selimovića. Isti profil ljudi, samo što je Selimović imao interes samo u dresovima. Ovaj je ko poplava.
Na pitanje: Šta mislite o tome koliko treba sredstava za trenutno saniranje duga?
Cerić: Pa 1 milion do 2 miliona, ili EUR ili KM.
Ludilo. Čovjek lupeta više nego iko na ovom forumu.
Kako smo samo došli u dvije godine u ovu situaciju, ovo ne može biti slučajno. Mi se samo ovde bezveze jedemo.