Nije moguce da ti on da bankovnu garanciju kad on nema lovu. Kako sam skuzio on hoce da bude taj koji ce naci i dovesti investitora. Dakle prvo bi se trebao prilagoditi statut, zatim da ovaj bude izabran za predsjednika i tek onda da on radi na dovodjenju adekvatnog investitora.cipiripi je napisao/la:Sad na skupstini treba biti samo jedan cilj a to je promjena statuta uz jasno određene elemente. Grb, ime, boja se ne smiju mijenjati, imovina se ne smije rasprodavati.
Ponudit mu mjesto predsjednika na period od 3 godine sa okvirno definisanim budzetom kluba na koji MORA POLOZITI BANKOVNU GARANCIJU. Svaki bonus preko toga neka stavi sebi u djep i ja mu halalim.
Svaka malverzacija ili novo zaduzenje bi se naplatilo automatskim aktiviranjem bankovne garancije. Ako si siguran u sebe i ako ces dovesti sponzore kao sto najavljuje kladionicu Mozart i druge onda mu otvoriti mjesto predsjednika kluba i neka bira svoje ljude u menadzmentu.
Svidja mi se intervju. Treba sa njim sjesti i u detalje raspraviti. Ko su njegovi ljudi s kojima bi vodio klub? Ko su potencijalni investitori? Potencijalni sponzori? Koliko love, kako, sta, zasto...
Jel zna neko ko je dosao na ideju da ovome ponudi ovaj projekat? Sumnjam da se on u Londonu onako bas sjetio i napisao pismo. Mora imati nekog insajdera. Vukotic? Vidim prica i u dugovanjima, tako da mu neko od nasih sigurno daje informacije. Puno bi znacilo kad bi se znalo ko je taj njegov insajder ili ko su njegovi ljudi. Moglo bi se bolje procijeniti kakav je on i jos bitnije kakve su mu namjere, po cuvenoj “s kim si, takav si”.
Sent from my iPhone using Tapatalk