storm_raider je napisao/la: ↑sub jan 16, 2021 12:46 am
SanMan je napisao/la: ↑sub jan 16, 2021 12:32 am
kvalitet je napisao/la: ↑pet jan 15, 2021 11:20 pm
Vedran, Gredić i ekipa
Poređenja niđe veze.
Pa valjda se bar neko sjeća članaka na ss, violina TV emisija, čudnih gubljenja titula, nezaboravnih (u najmanju ruku sumnjivih) 5pet poraza, "navijača" sa Juga i prozivki - i opet iza čovjeka ostalo štošta : Istok, teren, smanjeni dugovi.......
Evo AO nema nikakvog pritiska, niđe kritike, TV da ne spominjemo, i upravu i i grače sve sam doveo, navijača svakako nema zbog korone,i šta će ostati poslije. Prije su makar poslije AO ostajali pehari u klubu i obavezno dugovi, a sada sigurno dugovi i vjerovatno Željo bez pomoćnog terena.
I sad to nekom isto
Ne kaže niko da je isto. Glupost je porediti ta dva čovjeka, jer je jedan želio izvesti klub na pravi put, izgradio svašta, ličili smo na klub. Amar je ublehaš mahalaški, kojeg je vrijeme pregazilo.
Pričam da ne bih volio da bude ijedan radi navijača i neke dobrobiti, iako su sad uz Amara samo ovi bezmozgaši sektaši. Opet bi se rovarilo, bilo bi struja ova, ona... s trećim licem, iza kojeg bi svi stali, a koji bi počeo graditi klub, sistem, bi dobili mnogo. Meni je Vedran u glavi.
Željo mi je broj jedan, mislim da bi se teško mir postigao sa Senadovim povratkom, ali njegov način rada i funkcionisanja nam treba.