Zasto bi se izvinjavao za smijesni razlog suspenzije??? Kad nasi budu objavili stvarne razloge suspenzije a ne ovo sto su objavili onda nek se izvine. Lik je zvanicno suspendovan za kupovinu alkohola i cigareta koje ne koristi. Kupovao mami, sestri, djevojci, ocu - totalno nebitno. Nije serijat. Ovako da je FK Zeljeznicar objavio da je suspendovan zbog nedolicnog ponasanja, miniranja trenera itd itd onda bih i ja smatrao da treba da se izvine.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri okt 17, 2018 3:27 pmNije problem vracanje,to i treba da se desi kad-tad,ali mi je problem sto on kao bivsi kapiten nema svijesti da da neku izjavu ili saopstenje u kojima se izvinjava i navijacima za svoju suspenziju.Takodje mi je i problem ako ga Oda odmah nakon skidanja suspenzije stavi i na go.Tu onda apsolutno nikakvog principa nema.On valjda sad treba nanovo da se dokaze i izbori mjesto,ma koliko bio kvalitetniji od Fejzica koji,usput receno,uopste nije branio lose protiv Celika.Naprotiv.
Kakvog ba izlaska??? Nije ba otisao u Bosnu na muziku nego je kupio to sto je kupio i krenuo dal kuci, dal djevojci - nebitno. Ako je kapiten ne treba ostati s njima i uspavat ih, ususkati u krevet itd itd...sta ba pravite od njih jos vece pickice nego sto zaista jesu. Eto da ih je on sve poslije utakmoce fino ususkao oni bi celiku zabili 7....ajd ba ne serite vise..Vedranovo maslo nije za Ramazana i to svi znamo al i klub ako zeli da u svemu bude ozbiljan onda za sve treba da iznosi prave razloge a ne da se boji kojekakvih sindikata i picki materina. Znaci istraj u onome sto zapocinjes ili ne zapocinji nikako!Brkoo je napisao/la: ↑sri okt 17, 2018 5:20 pmA **** ga tito mrtvi, kako ne kontate da nije suspendovan nego da je pokrenut disciplinski postupak protiv njega. Nije pokrenut zbog alkohola kao alkohola nego zbog samog cina izlaska nakon onakvog poraza. On je kao kapiten, trebao ostati sa saigracima, odvesti ih na neki sastanak gdje ce svi igraci biti prisutni ili tako nesto. Zar se to mora crtati da bi shvatili? Navalili na tu pricu o alkoholu ko mutavi.
Mozete li zamisliti u nekom drugom klubu da se kapiten ispali medju prvima nakon poraza? Mozete li zamisliti da kapiten ekipe uzme dresove svojih saigraca kad su mu navijaci trazili da pokupi dresove svojih saigraca? Tad je trebao izgubiti kapitensku traku. Bivsi kapiten umjesto da bude primjer u pozitivnom smislu za saigrace, da im pokaze svojim primjerom kako se postuje klub, radio gluposti. Kako ocekivati da ti neki igrac sa strane bude normalan, kad ti je dijete kluba mahalac koji konstantno radi gluposti..
haj ti sjedi i odvedi nas u grupe kad si tako pametanbistrikboy je napisao/la: ↑sri okt 17, 2018 3:53 pmPa Oda je njima autoritet koliko i ja,znaci nikako. Ja se fakat pitam po cemu je to taj covjek bolji od svih ostalih trenera zadnjih godina.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri okt 17, 2018 3:27 pmNije problem vracanje,to i treba da se desi kad-tad,ali mi je problem sto on kao bivsi kapiten nema svijesti da da neku izjavu ili saopstenje u kojima se izvinjava i navijacima za svoju suspenziju.Takodje mi je i problem ako ga Oda odmah nakon skidanja suspenzije stavi i na go.Tu onda apsolutno nikakvog principa nema.On valjda sad treba nanovo da se dokaze i izbori mjesto,ma koliko bio kvalitetniji od Fejzica koji,usput receno,uopste nije branio lose protiv Celika.Naprotiv.
hajde ba produzi negdje drugo pa pljuj sve redombistrikboy je napisao/la: ↑sri okt 17, 2018 3:53 pmPa Oda je njima autoritet koliko i ja,znaci nikako. Ja se fakat pitam po cemu je to taj covjek bolji od svih ostalih trenera zadnjih godina.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri okt 17, 2018 3:27 pmNije problem vracanje,to i treba da se desi kad-tad,ali mi je problem sto on kao bivsi kapiten nema svijesti da da neku izjavu ili saopstenje u kojima se izvinjava i navijacima za svoju suspenziju.Takodje mi je i problem ako ga Oda odmah nakon skidanja suspenzije stavi i na go.Tu onda apsolutno nikakvog principa nema.On valjda sad treba nanovo da se dokaze i izbori mjesto,ma koliko bio kvalitetniji od Fejzica koji,usput receno,uopste nije branio lose protiv Celika.Naprotiv.
Za pocetak nek nas Oda odvede u drugo kolo kupasalle86 je napisao/la: ↑sri okt 17, 2018 6:44 pmhaj ti sjedi i odvedi nas u grupe kad si tako pametanbistrikboy je napisao/la: ↑sri okt 17, 2018 3:53 pmPa Oda je njima autoritet koliko i ja,znaci nikako. Ja se fakat pitam po cemu je to taj covjek bolji od svih ostalih trenera zadnjih godina.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri okt 17, 2018 3:27 pmNije problem vracanje,to i treba da se desi kad-tad,ali mi je problem sto on kao bivsi kapiten nema svijesti da da neku izjavu ili saopstenje u kojima se izvinjava i navijacima za svoju suspenziju.Takodje mi je i problem ako ga Oda odmah nakon skidanja suspenzije stavi i na go.Tu onda apsolutno nikakvog principa nema.On valjda sad treba nanovo da se dokaze i izbori mjesto,ma koliko bio kvalitetniji od Fejzica koji,usput receno,uopste nije branio lose protiv Celika.Naprotiv.
ne vidim razlog da to ne uspiješ, mislim ono...
kojeg kupa ? ... jah, onog koji takvi ko ti nisu željeli i slavilibistrikboy je napisao/la: ↑sri okt 17, 2018 7:57 pmZa pocetak nek nas Oda odvede u drugo kolo kupasalle86 je napisao/la: ↑sri okt 17, 2018 6:44 pmhaj ti sjedi i odvedi nas u grupe kad si tako pametanbistrikboy je napisao/la: ↑sri okt 17, 2018 3:53 pm
Pa Oda je njima autoritet koliko i ja,znaci nikako. Ja se fakat pitam po cemu je to taj covjek bolji od svih ostalih trenera zadnjih godina.
ne vidim razlog da to ne uspiješ, mislim ono...
Hocemo titulu!