NAJAVA: Mladost - Željezničar
https://1921.ba/najava-mladost-zeljeznicar-7875
Vodi ga u MančesterSirAlexFerguson je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 11:28 pmMoram priznati da dosta slabije pratim fudbal u gradu u zadnje vrijeme, ali ovog momka sam imao priliku gledati a par puta i zaigrati sa njim, doduse mali fudbal..
Ovako na prvu obradovala me vijest, jedan od najvecih talenata u zadnje vrijeme po meni.
Mlad, dug korak, tehnika odlicna, visok "cangalast" sto bi rekli, prodoran, ljevak..
Krenuo je na beku spletom okolnosti jer Goražde nije imalo koga staviti pa su njega gurnuli u vatru, Kasnije je prebacen na krilo i stvarno momak ima talenta, dosta obecava ali odmah sam rekao ako bude htio raditi na sebi siguran sam u uspjeh, ako ne bude ostade na prici...Mlad je, mora ga neko uzeti pod "šapu" napraviti od njega profesionalca..
Otac mu je bio strasan fudbaler imao je nesrecu da mu njegov otac tada tih godina nije dao da igra jer se moralo raditi, bukvalno se na prag kuce dolazilo da se moli taj covjek da ga pusti da zaigra utakmicu, taj nije trenirao, samo je igrao utakmice. Imao strasnu ljevicu..
https://www.youtube.com/watch?v=haN-qkiipyI
Evo nadjoh jedan video na yt
Hahah dok sam pisao naumpalo mi je to.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 11:54 pmVodi ga u MančesterSirAlexFerguson je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 11:28 pmMoram priznati da dosta slabije pratim fudbal u gradu u zadnje vrijeme, ali ovog momka sam imao priliku gledati a par puta i zaigrati sa njim, doduse mali fudbal..
Ovako na prvu obradovala me vijest, jedan od najvecih talenata u zadnje vrijeme po meni.
Mlad, dug korak, tehnika odlicna, visok "cangalast" sto bi rekli, prodoran, ljevak..
Krenuo je na beku spletom okolnosti jer Goražde nije imalo koga staviti pa su njega gurnuli u vatru, Kasnije je prebacen na krilo i stvarno momak ima talenta, dosta obecava ali odmah sam rekao ako bude htio raditi na sebi siguran sam u uspjeh, ako ne bude ostade na prici...Mlad je, mora ga neko uzeti pod "šapu" napraviti od njega profesionalca..
Otac mu je bio strasan fudbaler imao je nesrecu da mu njegov otac tada tih godina nije dao da igra jer se moralo raditi, bukvalno se na prag kuce dolazilo da se moli taj covjek da ga pusti da zaigra utakmicu, taj nije trenirao, samo je igrao utakmice. Imao strasnu ljevicu..
https://www.youtube.com/watch?v=haN-qkiipyI
Evo nadjoh jedan video na yt![]()
Dobro je pa ne igramo protiv Dinamastorm_raider je napisao/la: ↑pet nov 27, 2020 8:37 amObavezno upratite temu koju nas @jovanmaksimovic vodi, Na Danasnji Dan: http://forum.sport1.oslobodjenje.ba/vie ... 05#p482405
Jadan ne bio kakvo vaše božanstvo, pričaš o čovjeku koji je donio najviše trofeja u klub od kako postoji, sram te bilo ti i takvih desetak što ga doživljavate kako kažeš "grobara kluba" a za sve ostale Amar je najtrofejniji trener Želje u Istoriji. I opet kažem svi kojima ne valja skupite se i na trening pa protestujte, psujte mu, tjerajte ga, nek vidi da nema podršku ha ja.neroazzuro je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 6:07 pmEvo ja kažem po stoti put da nas je vaše božanstvo dovelo na rub egzistencije, do te mjere da se nećemo nikad izvući. Ne teško nego nikad izvući da izađemo na nulu. Bog zna koliko bih volio da griješim ali...
Kažem, možda bi neki akt katarze bio da javno ili polujavno izađe i izvini se svima zbog uništavanja jedne pozitivne ideje i da kaže da je svjestan da je pogriješio il tako nešto. Ovako ga samo sve više ljudi mrzi i doživljava kao grobara kluba.
Al u svakom slučaju mislim da neke konkurentnosti nećemo doživjeti još bar 5 godina. Zbog njega i njegovog zla i inata.
Mozes skinuti aplikaciju mojawebtv pa se ulogovati ali ti onda nece raditi kod kuce.MU'MIN T.M. je napisao/la: ↑pet nov 27, 2020 10:41 amHoće li biti kakav stream.
Kako mogu gledati moju web TV, na drugom mjestu, ako istu imam kod kuće.
Smatram ga i ja najtrofejnijim trenerom u Historiji kluba i želim da ode.zfc je napisao/la: ↑pet nov 27, 2020 9:58 amJadan ne bio kakvo vaše božanstvo, pričaš o čovjeku koji je donio najviše trofeja u klub od kako postoji, sram te bilo ti i takvih desetak što ga doživljavate kako kažeš "grobara kluba" a za sve ostale Amar je najtrofejniji trener Želje u Istoriji. I opet kažem svi kojima ne valja skupite se i na trening pa protestujte, psujte mu, tjerajte ga, nek vidi da nema podršku ha ja.neroazzuro je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 6:07 pmEvo ja kažem po stoti put da nas je vaše božanstvo dovelo na rub egzistencije, do te mjere da se nećemo nikad izvući. Ne teško nego nikad izvući da izađemo na nulu. Bog zna koliko bih volio da griješim ali...
Kažem, možda bi neki akt katarze bio da javno ili polujavno izađe i izvini se svima zbog uništavanja jedne pozitivne ideje i da kaže da je svjestan da je pogriješio il tako nešto. Ovako ga samo sve više ljudi mrzi i doživljava kao grobara kluba.
Al u svakom slučaju mislim da neke konkurentnosti nećemo doživjeti još bar 5 godina. Zbog njega i njegovog zla i inata.
Valjda će biti na istoj onoj stranici kao uvijek.
Ermin je klasa, ja sam siguran ako izdrzi do kraja godine bez povrede da ce na proljece biti u dobroj formi...storm_raider je napisao/la: ↑pet nov 27, 2020 12:14 pmMa Zec ce ovo odluciti, jednostavno je kvalitet iznad. Barem se nadam da ce tako biti.