Nisam te pitao ko je kriv,nego kako nas vidis dalje i kako mozes doprinijeti. Kome Vama, ko smo Mi, ponovo te pitam? Amara je dovela tribina Jug i skupstina. Jesmo li to Mi? Evo neka ga otjeraju sada. Jel posteno?neroazzuro je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 6:07 pmEvo ja kažem po stoti put da nas je vaše božanstvo dovelo na rub egzistencije, do te mjere da se nećemo nikad izvući. Ne teško nego nikad izvući da izađemo na nulu. Bog zna koliko bih volio da griješim ali...
Kažem, možda bi neki akt katarze bio da javno ili polujavno izađe i izvini se svima zbog uništavanja jedne pozitivne ideje i da kaže da je svjestan da je pogriješio il tako nešto. Ovako ga samo sve više ljudi mrzi i doživljava kao grobara kluba.
Al u svakom slučaju mislim da neke konkurentnosti nećemo doživjeti još bar 5 godina. Zbog njega i njegovog zla i inata.
E posto fino napisa ko je doveo Amara, a pitas ostale kakav model ili prijedlog imaju da spase klub, ja cu ti reci:NAVIJAČ je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 6:14 pmNisam te pitao ko je kriv,nego kako nas vidis dalje i kako mozes doprinijeti. Kome Vama, ko smo Mi, ponovo te pitam? Amara je dovela tribina Jug i skupstina. Jesmo li to Mi? Evo neka ga otjeraju sada. Jel posteno?neroazzuro je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 6:07 pmEvo ja kažem po stoti put da nas je vaše božanstvo dovelo na rub egzistencije, do te mjere da se nećemo nikad izvući. Ne teško nego nikad izvući da izađemo na nulu. Bog zna koliko bih volio da griješim ali...
Kažem, možda bi neki akt katarze bio da javno ili polujavno izađe i izvini se svima zbog uništavanja jedne pozitivne ideje i da kaže da je svjestan da je pogriješio il tako nešto. Ovako ga samo sve više ljudi mrzi i doživljava kao grobara kluba.
Al u svakom slučaju mislim da neke konkurentnosti nećemo doživjeti još bar 5 godina. Zbog njega i njegovog zla i inata.
Ko ulazi u klub i jel uslov da Amar ode? Mozda znas nesto o nekim potencijalnim investitorima.
Planirao sam napraviti pauzu, obzirom na sve sto se izdesvalo u zadnje vrijeme, ali obzirom da si upravo ti zapoceo ovu raspravu, moradoh se ukljuciti. Iznimno je bezobrazno pisati, a to tebi i slicnima tebi ide od ruke, nekolicina vas je, da nece niko doci ili pitati ko bi mogao doci ukoliko gospodin Amar napusti klub.NAVIJAČ je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 6:14 pmNisam te pitao ko je kriv,nego kako nas vidis dalje i kako mozes doprinijeti. Kome Vama, ko smo Mi, ponovo te pitam? Amara je dovela tribina Jug i skupstina. Jesmo li to Mi? Evo neka ga otjeraju sada. Jel posteno?neroazzuro je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 6:07 pmEvo ja kažem po stoti put da nas je vaše božanstvo dovelo na rub egzistencije, do te mjere da se nećemo nikad izvući. Ne teško nego nikad izvući da izađemo na nulu. Bog zna koliko bih volio da griješim ali...
Ko ulazi u klub i jel uslov da Amar ode? Mozda znas nesto o nekim potencijalnim investitorima.
Vlasnik svih 16 trofeja je Fudbalski Klub Željezničar.
Zasto se pljuje, proziva i vrijedja? Kontam ljudi imaju neku viziju.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 7:46 pmZašto se na forumu traži konkretan prijedlog i rješenje situacije kad on nije bitan nizašta?
Zato jer je nebitan.NAVIJAČ je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 7:55 pmZasto se pljuje, proziva i vrijedja? Kontam ljudi imaju neku viziju.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 26, 2020 7:46 pmZašto se na forumu traži konkretan prijedlog i rješenje situacije kad on nije bitan nizašta?
Vlasnik je Zeljeznicar, jer su Zeljini trofeji.
Moram priznati da dosta slabije pratim fudbal u gradu u zadnje vrijeme, ali ovog momka sam imao priliku gledati a par puta i zaigrati sa njim, doduse mali fudbal..