Hajmo sad razbiti kone, pa kud puklo da puklo

Ovdje se lijepo vidi, a čak se i čuje kada lopta udara igrača Radnika. bez obzira na sve , ekstra golčina.Haklapuc je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 11:31 pmMislim da nije nikoga dirala lopta, samo je imala čudnu putanju.avlami97 je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 10:52 pmKo je bio na klupi, ako neko zna (igrači do 21. godine - Muftić, Beća, Šehić, četvrti je)?
Lendra kralj šesneasterca.
Štila majstor.
Bekrić rastrčan.
Erić opet skinuo zicer (Mekić)
Miličeviću sjela ko kec na deset. Sva sreća pa pogodi onog igrača Radnika i skrenu u gol.
Veseli se probudio.
Kako te nije sramota ovako nesto napisati i to na prvom upisu odmah? Evo ja sam protiv toga da gospodin Amar ima ovlasti kakve ima u Zeljeznicaru i da ne moze obnasati bilo kakvu funkciju dok se pravni proces protiv njega vodi. To je klasican sukob interesa, a isti bih stav zastupao da u klubu sjedi gospodin Misimovic, Vukotic, Ladzo, Zujo, i sl. Kako god, nikada ne bih navijao protiv kluba koji volim, da u klubu sjedi onaj sto je tocio sampanjac, a ne Amar koliko god da sam protiv njega kao dugogodisnji sponzor kluba. Jednostavno, covjek nije materijal za menadzera, iako zeli da raspolaze novcem i nikome ne pise izvjestaje.Cubi87 je napisao/la: ↑ned nov 01, 2020 8:01 amCitam mjesecima ovaj forum i nekako mi se čini da ima vise ljudi koji bi volili da izgubimo samo da Amar ode a to i nije bas navijački,ova ekipa sa ovakvom situacijom u klubu,sa ovakvim rasporedom zaslužuje respekt,sad posle radnika su kao svi zadovoljni do juce ste sanjali da kiksamo strasno sta smo docekali da smo sami sebi najveci neprijatelji,ne pametujte ne glumite trenera,upravu i sl vec podrzite klub ili se jednostavno sklonite.....
Sta je sa Veselinovicem i koronom? Zar nisi govorio prije par dana da je zarazen ? I da je bio, zasto se to iznosi na javnom forumu kad svi kriju klubovi?Glas Razuma je napisao/la: ↑ned nov 01, 2020 8:59 amKako te nije sramota ovako nesto napisati i to na prvom upisu odmah? Evo ja sam protiv toga da gospodin Amar ima ovlasti kakve ima u Zeljeznicaru i da ne moze obnasati bilo kakvu funkciju dok se pravni proces protiv njega vodi. To je klasican sukob interesa, a isti bih stav zastupao da u klubu sjedi gospodin Misimovic, Vukotic, Ladzo, Zujo, i sl. Kako god, nikada ne bih navijao protiv kluba koji volim, da u klubu sjedi onaj sto je tocio sampanjac, a ne Amar koliko god da sam protiv njega kao dugogodisnji sponzor kluba. Jednostavno, covjek nije materijal za menadzera, iako zeli da raspolaze novcem i nikome ne pise izvjestaje.Cubi87 je napisao/la: ↑ned nov 01, 2020 8:01 amCitam mjesecima ovaj forum i nekako mi se čini da ima vise ljudi koji bi volili da izgubimo samo da Amar ode a to i nije bas navijački,ova ekipa sa ovakvom situacijom u klubu,sa ovakvim rasporedom zaslužuje respekt,sad posle radnika su kao svi zadovoljni do juce ste sanjali da kiksamo strasno sta smo docekali da smo sami sebi najveci neprijatelji,ne pametujte ne glumite trenera,upravu i sl vec podrzite klub ili se jednostavno sklonite.....
Ma kako te nije sramota pisati da neko navija za poraze?
Bio je zarazen. Je li ima neki razlog sto to treba kriti? Da li je sramota imati koronu?NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned nov 01, 2020 9:18 amSta je sa Veselinovicem i koronom? Zar nisi govorio prije par dana da je zarazen ? I da je bio, zasto se to iznosi na javnom forumu kad svi kriju klubovi?Glas Razuma je napisao/la: ↑ned nov 01, 2020 8:59 amKako te nije sramota ovako nesto napisati i to na prvom upisu odmah? Evo ja sam protiv toga da gospodin Amar ima ovlasti kakve ima u Zeljeznicaru i da ne moze obnasati bilo kakvu funkciju dok se pravni proces protiv njega vodi. To je klasican sukob interesa, a isti bih stav zastupao da u klubu sjedi gospodin Misimovic, Vukotic, Ladzo, Zujo, i sl. Kako god, nikada ne bih navijao protiv kluba koji volim, da u klubu sjedi onaj sto je tocio sampanjac, a ne Amar koliko god da sam protiv njega kao dugogodisnji sponzor kluba. Jednostavno, covjek nije materijal za menadzera, iako zeli da raspolaze novcem i nikome ne pise izvjestaje.Cubi87 je napisao/la: ↑ned nov 01, 2020 8:01 amCitam mjesecima ovaj forum i nekako mi se čini da ima vise ljudi koji bi volili da izgubimo samo da Amar ode a to i nije bas navijački,ova ekipa sa ovakvom situacijom u klubu,sa ovakvim rasporedom zaslužuje respekt,sad posle radnika su kao svi zadovoljni do juce ste sanjali da kiksamo strasno sta smo docekali da smo sami sebi najveci neprijatelji,ne pametujte ne glumite trenera,upravu i sl vec podrzite klub ili se jednostavno sklonite.....
To im je bila motivacija i prije zadnje 1-3Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 1:38 pmA nije da ni oni nemaju materijala za motivaciju.
![]()
Ocito je"corona"bila financijske "prirode.Brzo prodjeGlas Razuma je napisao/la: ↑ned nov 01, 2020 10:11 amBio je zarazen. Je li ima neki razlog sto to treba kriti? Da li je sramota imati koronu?NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned nov 01, 2020 9:18 amSta je sa Veselinovicem i koronom? Zar nisi govorio prije par dana da je zarazen ? I da je bio, zasto se to iznosi na javnom forumu kad svi kriju klubovi?Glas Razuma je napisao/la: ↑ned nov 01, 2020 8:59 am
Kako te nije sramota ovako nesto napisati i to na prvom upisu odmah? Evo ja sam protiv toga da gospodin Amar ima ovlasti kakve ima u Zeljeznicaru i da ne moze obnasati bilo kakvu funkciju dok se pravni proces protiv njega vodi. To je klasican sukob interesa, a isti bih stav zastupao da u klubu sjedi gospodin Misimovic, Vukotic, Ladzo, Zujo, i sl. Kako god, nikada ne bih navijao protiv kluba koji volim, da u klubu sjedi onaj sto je tocio sampanjac, a ne Amar koliko god da sam protiv njega kao dugogodisnji sponzor kluba. Jednostavno, covjek nije materijal za menadzera, iako zeli da raspolaze novcem i nikome ne pise izvjestaje.
Moguće, probati. Jer svakako ovaj kaska nazad ali ima fin centaršut.fcz je napisao/la: ↑ned nov 01, 2020 12:16 amVala meni se cini da bi Milicevic, barem trenutno, bio nase najbolje lijevo krilo.
Mozda ja nemam pojma o fudbalu, ali Seha pozadi a on naprijed mi se cini kao sasvim dobra, ili bar trenutno najbolja kombinacija.
Opasan je prema gore a djeluje dovoljno spreman i agresivan da bi mogao pomagati Sehi - u svakom slucaju vise nego Veseli.
Ide kao sto se pisalo ovdje da Zizvoic idejovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 6:13 pmjos veca sreca sto ide uskoro u juznu koreju da igra pa nece igrati protiv nas u mostaru.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 6:08 pmSreca da bilbija nije protiv nas igrao. Nimalo ga ne volim, ali je opasan...
Bilo je ovde takvi postova,prije par dana je jedan ovde napisao da bi volio da izgubimo pa smo ga razapeli radi toga.To je bolesno tako napisati a možda nije navijač Želje,hajde ga znaj...Naravno da svaki normalni navijač nebi volio da mu klub izgubi..I još jedan post mi je zapao za oko a to je nezz ko je napisao i je li obrisan kao u smislu "Ako je jedini način da Amar ode poraz u derbiju želim pet komada da nas razvale " Tako je nešto,može se prelistati ako nije obrisan ...To je van svake pameti.Glas Razuma je napisao/la: ↑ned nov 01, 2020 8:59 amKako te nije sramota ovako nesto napisati i to na prvom upisu odmah? Evo ja sam protiv toga da gospodin Amar ima ovlasti kakve ima u Zeljeznicaru i da ne moze obnasati bilo kakvu funkciju dok se pravni proces protiv njega vodi. To je klasican sukob interesa, a isti bih stav zastupao da u klubu sjedi gospodin Misimovic, Vukotic, Ladzo, Zujo, i sl. Kako god, nikada ne bih navijao protiv kluba koji volim, da u klubu sjedi onaj sto je tocio sampanjac, a ne Amar koliko god da sam protiv njega kao dugogodisnji sponzor kluba. Jednostavno, covjek nije materijal za menadzera, iako zeli da raspolaze novcem i nikome ne pise izvjestaje.Cubi87 je napisao/la: ↑ned nov 01, 2020 8:01 amCitam mjesecima ovaj forum i nekako mi se čini da ima vise ljudi koji bi volili da izgubimo samo da Amar ode a to i nije bas navijački,ova ekipa sa ovakvom situacijom u klubu,sa ovakvim rasporedom zaslužuje respekt,sad posle radnika su kao svi zadovoljni do juce ste sanjali da kiksamo strasno sta smo docekali da smo sami sebi najveci neprijatelji,ne pametujte ne glumite trenera,upravu i sl vec podrzite klub ili se jednostavno sklonite.....
Vidio sam ja negdje na fb sliku ne znam ni sam gdje, ofsajd je, minimalan ali jeste.