dell21 je napisao/la: ↑sub sep 26, 2020 5:03 pm
Ma njima je još malo vremena ostalo, polahko ističe. Došli su pred zid gdje nemogu dalje jer ne znaju . Nsu sposobni za plate skupiti a kamoli da dovode igrače ili da ulažu u stadion.
Dobro kolega gore reče. Sljedeća uprava kad dođe i ako ne može obezbijediti normalno funkcioniranje kluba ,plate i ostala izdavanja kluba bez zaduživanja odma im noga MORA biti.
Tako je. Ako se tako skupština postavi, a trebala bi, onda kada neko obećaje titulu, obećaje je ali da ostavi klub na nuli.
Lako je ganjat titulu, zadužiti klub i onda otići. Nažalost u nas je skupština ko da se sve negdje drugo dogadja, a ne u njihovom klubu.
Davno sam ja rekao, skupština je kod nas najslabija karika. Da je skupština OK, mi uopšte ne bi bili u problemima.
Da li je toj skupštini podnesen godišnji izvještaj za 2019? Mogu mislit sve covid kriv. Covid i uplatnicu nije ispunio. Kako je ocjenjen izvjestaj za 2019? Mi isto ko da smo u Tanzaniji, a ne Europi.
Zato treba mjenjati stvari. Za mene je najbolji model dioničara, jer je zadržava filozofiju Želje, a izbacuje mahalu iz kluba.