Da citiram poznatog kamermana: "ufffffff".Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 8:07 pmGukni storme,vakat jestorm_raider je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 8:06 pmSto bih ja volio da mogu razmisljati samo o fudbalu i pobjedi na derbiju...
Da citiram poznatog kamermana: "ufffffff".Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 8:07 pmGukni storme,vakat jestorm_raider je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 8:06 pmSto bih ja volio da mogu razmisljati samo o fudbalu i pobjedi na derbiju...
NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 9:52 pmMislio sam da je Mladost los dan, ali nazalost nije, nesto ne stima. Sinoc je bilo jako lose.
Idemo dalje, moramo biti dvanaesti igrac i podrska plavima, pa neka bude sto biti mora. To je ono sto mi mozemo. Na neke druge stvari ne mozemo uticati. Volim te Zeljo !
Jel sad trebamo okrenuti ledja i navijati za poraze i raspad? Kako ti mozes promjeniti ovu situaciju? Kritikujes i pljujes vec 2 godine, pretpostavljam da si clan skupstine i imas 200 gostovanja, pa si tako kompetentan, ostar i revolucionaran za promjene.igla je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 10:57 pmNAVIJAČ je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 9:52 pmMislio sam da je Mladost los dan, ali nazalost nije, nesto ne stima. Sinoc je bilo jako lose.
Idemo dalje, moramo biti dvanaesti igrac i podrska plavima, pa neka bude sto biti mora. To je ono sto mi mozemo. Na neke druge stvari ne mozemo uticati. Volim te Zeljo !
Nevjerovatno.
Kakve veze ima koliko čovjek ima gostovanja? Ne pljuje već samo ponavlja jedno te isto, ne bi li tebi i sličnim tebi došlo iz g.uzice u glavu, ali prema tvom stavu i pisanju izgleda da je mit jednog čovjeka jači od razuma.NAVIJAČ je napisao/la:Jel sad trebamo okrenuti ledja i navijati za poraze i raspad? Kako ti mozes promjeniti ovu situaciju? Kritikujes i pljujes vec 2 godine, pretpostavljam da si clan skupstine i imas 200 gostovanja, pa si tako kompetentan, ostar i revolucionaran za promjene.igla je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 10:57 pmNAVIJAČ je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 9:52 pmMislio sam da je Mladost los dan, ali nazalost nije, nesto ne stima. Sinoc je bilo jako lose.
Nevjerovatno.
Stvarno te ne razumijem drug. Je li treba da se šuti na očiglednu krađu kluba od strane čovjeka koji je rušio prethodnu garnituru koja je zaustavila sve lopovluke u klubu? Treba da se šuti dok svakim danom propadamo sve više i više? Šutili smo prvi put, nismo stali u odbranu kluba, dopustili plaćenicima da psuju istoku i sjeveru, istu grešku ne treba ponavljati. Ovu garnituru predvođenu demagogom treba istjerati iz kluba i ne dati da ikad više priđe ni blizu. Jedino tako možemo stati na zdrave noge.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 11:11 pmJel sad trebamo okrenuti ledja i navijati za poraze i raspad? Kako ti mozes promjeniti ovu situaciju? Kritikujes i pljujes vec 2 godine, pretpostavljam da si clan skupstine i imas 200 gostovanja, pa si tako kompetentan, ostar i revolucionaran za promjene.igla je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 10:57 pmNAVIJAČ je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 9:52 pmMislio sam da je Mladost los dan, ali nazalost nije, nesto ne stima. Sinoc je bilo jako lose.
Nevjerovatno.
U šefa ne moramo i nećemo. ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
Ma boli njih kc. Kakva odgovornost.
.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 11:11 pmJel sad trebamo okrenuti ledja i navijati za poraze i raspad? Kako ti mozes promjeniti ovu situaciju? Kritikujes i pljujes vec 2 godine, pretpostavljam da si clan skupstine i imas 200 gostovanja, pa si tako kompetentan, ostar i revolucionaran za promjene.igla je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 10:57 pmNAVIJAČ je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 9:52 pmMislio sam da je Mladost los dan, ali nazalost nije, nesto ne stima. Sinoc je bilo jako lose.
Nevjerovatno.