Pa krajnost ili ne, tako je bilo od rata do prije 3-4 godine...fcz je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 6:03 pmTo je vec krajnost, ako imas rezultat a u svemu drugom si aljkavi debil.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 6:01 pmTo je mac sa dvije ostrice. Rezultat pokrije sve i obrnuto.
Ali svejedno, bez rezultata nema ni sadasnjosti ni buducnosti.
Ili odsustvo uticaja...ChWilla je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 5:06 pmmi svake godine useremo bar dva puta i bar dva puta se i vratimo. u tim trenucima kad useremo, uvijek se govori kako nemamo kvalitet i prizivaju se igrači od prethodne godine, koji su isto tako tad osporavani kad useremo te godine. spirala tih naših sranja je takva, i to se tako periodično ponavlja da to zaista više ne može biti slučajno. neki uticaj mora postojati. nemoguće je da ne postoji.
Curjuric ne moze da prismrdi Blagojevicu. Sutirao je juce sve slobodnjake i sa 40m i odakle je hteo i nista. I niko mu nije otimao loptu,nego on nije hteo da doda Blagojevicu,u vise navrata,vec je izmisljao i prodavao lopte kako mu je palo napamet. A Vranjes nije imao kontakt s loptom koliko sam ja video,nego je nesto patkulao i gegao se kao da mu je ovo druga utakmica juce bila. A Blagojevic je odigrao majstorski i pokazao da je najveci Zeljin igrac. A mislim da upravo unose nervozu te pridoslice i bore se za prvi tim preko foruma, a ne igrom!Okolele je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 12:49 amBlagojević igra preko kurca,svadja se sa Ivanom svaki put kod slobodnih udaraca,ne daje podršku mladima, a vjerovatno i sa Vranješom nije dobar jer mu je ovaj direktni konkurent za poziciju..Po mom mišljenju on najveću nervozu unosi u ekipu na osnovu dosad viđenog..
Curjuric je izmislio fudbal za Jovana, a ti napravi temu Jovan Blagojevic ako vec ne postoji pa tamo opleti do zore o svom miljeniku.Dimitrije113 je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 7:47 pmCurjuric ne moze da prismrdi Blagojevicu. Sutirao je juce sve slobodnjake i sa 40m i odakle je hteo i nista. I niko mu nije otimao loptu,nego on nije hteo da doda Blagojevicu,u vise navrata,vec je izmisljao i prodavao lopte kako mu je palo napamet. A Vranjes nije imao kontakt s loptom koliko sam ja video,nego je nesto patkulao i gegao se kao da mu je ovo druga utakmica juce bila. A Blagojevic je odigrao majstorski i pokazao da je najveci Zeljin igrac. A mislim da upravo unose nervozu te pridoslice i bore se za prvi tim preko foruma, a ne igrom!Okolele je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 12:49 amBlagojević igra preko kurca,svadja se sa Ivanom svaki put kod slobodnih udaraca,ne daje podršku mladima, a vjerovatno i sa Vranješom nije dobar jer mu je ovaj direktni konkurent za poziciju..Po mom mišljenju on najveću nervozu unosi u ekipu na osnovu dosad viđenog..
Tebe niko ne tera da citas. A to da mi je miljenik si upravu. I svako od vas ima miljenika i to mene ne zanima,samo se umesam kad procitam ovakve gluposti koje pise neko s namerom bez ikakve logike. A tebe niko nista nije pitao niti te je citirao. Sad magla.cikazubo je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 7:53 pmCurjuric je izmislio fudbal za Jovana, a ti napravi temu Jovan Blagojevic ako vec ne postoji pa tamo opleti do zore o svom miljeniku.Dimitrije113 je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 7:47 pmCurjuric ne moze da prismrdi Blagojevicu. Sutirao je juce sve slobodnjake i sa 40m i odakle je hteo i nista. I niko mu nije otimao loptu,nego on nije hteo da doda Blagojevicu,u vise navrata,vec je izmisljao i prodavao lopte kako mu je palo napamet. A Vranjes nije imao kontakt s loptom koliko sam ja video,nego je nesto patkulao i gegao se kao da mu je ovo druga utakmica juce bila. A Blagojevic je odigrao majstorski i pokazao da je najveci Zeljin igrac. A mislim da upravo unose nervozu te pridoslice i bore se za prvi tim preko foruma, a ne igrom!Okolele je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 12:49 amBlagojević igra preko kurca,svadja se sa Ivanom svaki put kod slobodnih udaraca,ne daje podršku mladima, a vjerovatno i sa Vranješom nije dobar jer mu je ovaj direktni konkurent za poziciju..Po mom mišljenju on najveću nervozu unosi u ekipu na osnovu dosad viđenog..
Koji smo mi propalitet