Mene sramota zalijepiti moje nakon ovoga.
Nema nista ljepse nego kad se ovako natjecemo ko ce vise i bolje u skladu sa svojim mogucnostima pomoci nasem stogodisnjaku

Namotao sam jucer i trojicu kezualaca da se uclane

Treba biti sada mudar, a ne bombardovati akcijama. Za prvu protiv Mladosti ovo je ok, sljedeca neka bude Zrinjski, pa onda derbi. Nema veze to je derbi na lavoru, jos veci razlog da pomognemo klub.Hare79 je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:26 amTreba pred svaku domaću tekmu organizovati ili barem jednom mjesečno. Iskreno, nisam iznenađen, bilo je za očekivati da je ljubav tolika... Idemo dalje...
Osvajanje titule mora biti prioritet i radi finansijske stabilizacije, svi znamo koliko su pitari zaradili samo što su prošli ove amatere iz Velsa....
I želim da se tim povodom sjetim familije svima koji nisu na vrijeme predali famoznu uplatnice pa smo onda ostali bez Evrope...
Sto se tice derbija ja sam uvjerenja i kada pocnu tekme sa gledaocima da im ne istavljamo pare gore,nego iste usmjerimo direktno u klub kroz ove akcije.storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:30 amTreba biti sada mudar, a ne bombardovati akcijama. Za prvu protiv Mladosti ovo je ok, sljedeca neka bude Zrinjski, pa onda derbi. Nema veze to je derbi na lavoru, jos veci razlog da pomognemo klub.Hare79 je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:26 amTreba pred svaku domaću tekmu organizovati ili barem jednom mjesečno. Iskreno, nisam iznenađen, bilo je za očekivati da je ljubav tolika... Idemo dalje...
Osvajanje titule mora biti prioritet i radi finansijske stabilizacije, svi znamo koliko su pitari zaradili samo što su prošli ove amatere iz Velsa....
I želim da se tim povodom sjetim familije svima koji nisu na vrijeme predali famoznu uplatnice pa smo onda ostali bez Evrope...
Ili mjesavina obje verzije, gdje bi ljudi bili i na stadionu, a oni koji ne idu na lavor (ja ne idem) da mogu kupiti poklon klubu. Dijaspora bi sigurno tu pomogla.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:34 amSto se tice derbija ja sam uvjerenja i kada pocnu tekme sa gledaocima da im ne istavljamo pare gore,nego iste usmjerimo direktno u klub kroz ove akcije.storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:30 amTreba biti sada mudar, a ne bombardovati akcijama. Za prvu protiv Mladosti ovo je ok, sljedeca neka bude Zrinjski, pa onda derbi. Nema veze to je derbi na lavoru, jos veci razlog da pomognemo klub.Hare79 je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:26 amTreba pred svaku domaću tekmu organizovati ili barem jednom mjesečno. Iskreno, nisam iznenađen, bilo je za očekivati da je ljubav tolika... Idemo dalje...
Ne idem na najjeftiniji stadion na svijetu od onog 0:0 derbija s djecom i ne planiram nogom više ikad kročiti tamo.storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:40 amIli mjesavina obje verzije, gdje bi ljudi bili i na stadionu, a oni koji ne idu na lavor (ja ne idem) da mogu kupiti poklon klubu. Dijaspora bi sigurno tu pomogla.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:34 amSto se tice derbija ja sam uvjerenja i kada pocnu tekme sa gledaocima da im ne istavljamo pare gore,nego iste usmjerimo direktno u klub kroz ove akcije.storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:30 am
Treba biti sada mudar, a ne bombardovati akcijama. Za prvu protiv Mladosti ovo je ok, sljedeca neka bude Zrinjski, pa onda derbi. Nema veze to je derbi na lavoru, jos veci razlog da pomognemo klub.
Posljednji put sam bio gore protiv onih Maltezana kada smo se patili i kada je Sadikovic zabio gol.Haklapuc je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:51 amNe idem na najjeftiniji stadion na svijetu od onog 0:0 derbija s djecom i ne planiram nogom više ikad kročiti tamo.storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:40 amIli mjesavina obje verzije, gdje bi ljudi bili i na stadionu, a oni koji ne idu na lavor (ja ne idem) da mogu kupiti poklon klubu. Dijaspora bi sigurno tu pomogla.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:34 am
Sto se tice derbija ja sam uvjerenja i kada pocnu tekme sa gledaocima da im ne istavljamo pare gore,nego iste usmjerimo direktno u klub kroz ove akcije.
Arena 19:00pintol_TM87 je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 11:12 amsta bi na kraju za prenos jel ga ima i gdje ? unaprijed hvala na odgovoru
Arena 1pintol_TM87 je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 11:12 amsta bi na kraju za prenos jel ga ima i gdje ? unaprijed hvala na odgovoru
nadam se! makar godinu dana da odigra kao krunu svoje jedinstvene karijere. makar imao i 40 godina
Ja mislim da hoće.