Poenta je druze u tome da su to uglavnom uzasni igraci kojih se trebalo rijesiti,,zato ti tekst nije na mjestu.Da su dobri igraci i da su otisli,onda bi se moglo pricati o busu igraca.Ovako tome nema mjesta realno.Jer da su ostali,svi bi mi sad pricali o tome da treba da idu.avlami97 je napisao/la: ↑pet jul 24, 2020 8:31 pmFulio si poentu, a ista je u autobusu igrača iz sezone u sezonu. Rečeno je da kada Amar dođe Željo više neće biti autobuska stanica. Sad ovima što su otišli dodaj ove koji su došli. Ne može insan sve pohvatati. Odi mi dođi mi.Srcezelje je napisao/la: ↑pet jul 24, 2020 8:13 pmOd tih 11,sedam njih smo jedva cekali da se rijesimo.Opey maliciozno i zlomamjerno pises moj brate.avlami97 je napisao/la: ↑pet jul 24, 2020 7:13 pmMoje mišljenje o Fanimu sam iznio nakon što je odigrao prvu tekmu za MDK u Mostaru protiv Veleža. Školovan i više nego dobar igrač za našu ligu.
Više me brine što ćemo u novu sezonu ući u znatno izmjenjenom sastavu u odnosu na prekinutu, kada je pitarima dodjeljena titula. U kadru više neće biti - Kjosevskog, Osmankovića, Bogičevića, Sipovića, Pavića, A. Zeca, Dž. Zajmovića, Ramovića, Dacića, Krpića. Oni su svi nastupali u netom prekinutom prvenstvu. Kada tome dodamo da se Bojo povrijedio i da ga neće vjerovatno biti cijelu polusezonu na terenu, faktički smo ostali bez 11 igrača. Valja to nadomjestiti prinovama. Uzdam se u Ermina Zeca i njegovo znanje na trerenu.
Kjosevski - Osmanković, Sipović, Bogičević, Pavić - A. Zec, Bojo, Dacić, Dž. Zajmović - Ramović - Krpić Fina ekipica.![]()
![]()
Dzaba ti to njemu objasnjavas moj avlamiavlami97 je napisao/la: ↑pet jul 24, 2020 8:31 pmFulio si poentu, a ista je u autobusu igrača iz sezone u sezonu. Rečeno je da kada Amar dođe Željo više neće biti autobuska stanica. Sad ovima što su otišli dodaj ove koji su došli. Ne može insan sve pohvatati. Odi mi dođi mi.Srcezelje je napisao/la: ↑pet jul 24, 2020 8:13 pmOd tih 11,sedam njih smo jedva cekali da se rijesimo.Opey maliciozno i zlomamjerno pises moj brate.avlami97 je napisao/la: ↑pet jul 24, 2020 7:13 pmMoje mišljenje o Fanimu sam iznio nakon što je odigrao prvu tekmu za MDK u Mostaru protiv Veleža. Školovan i više nego dobar igrač za našu ligu.
Više me brine što ćemo u novu sezonu ući u znatno izmjenjenom sastavu u odnosu na prekinutu, kada je pitarima dodjeljena titula. U kadru više neće biti - Kjosevskog, Osmankovića, Bogičevića, Sipovića, Pavića, A. Zeca, Dž. Zajmovića, Ramovića, Dacića, Krpića. Oni su svi nastupali u netom prekinutom prvenstvu. Kada tome dodamo da se Bojo povrijedio i da ga neće vjerovatno biti cijelu polusezonu na terenu, faktički smo ostali bez 11 igrača. Valja to nadomjestiti prinovama. Uzdam se u Ermina Zeca i njegovo znanje na trerenu.
Kjosevski - Osmanković, Sipović, Bogičević, Pavić - A. Zec, Bojo, Dacić, Dž. Zajmović - Ramović - Krpić Fina ekipica.![]()
![]()
Bojim se da te stvari nisu vise ni do amara.mamba21 je napisao/la: ↑pet jul 24, 2020 8:14 pmIli je bilo ili ce biti. A ikic produzio, znaci nije bilo, a bice vjerovatno kada istekne ugovor. Zato sam ti odgovorio za mahalu. Amar ce odrediti hoce li se prodati ili ne.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet jul 24, 2020 4:57 pmU to vrijeme bili blizu odlaska.
Provjeri malonije da nemas gdje....
Sto se tice Jovanovica zahvalite se Majdi....ona ga je premuntala...
Bit će da je Francuz
Sipovic i Krpic itekako imaju. Krpica bih iskreno potpisao sad da opet vidim kod nas. Uvijek 1000% bez obzira na sve. Iskren, kad je postao kapiten nije mi se svidio taj potez ali je momak itekako opravdao.
vala bas steta velika sto ode njega bi Keme mi je bas zao.
Ne zna, 5 asistencija za dvije godine a napadacu ti igra glavom najjaci atribut.
Sa par stvari se ne slazem u ovom postu, odnosno sa dijelom o Pavicu. Mislim da je dobar igrac. Sa dijelom gdje smo "mi stoka od ljudi" se definitivno slazem. Mnogi su podlegli pritisku, ne samo Merhemic. Mnogi treneri, a ne igraci... nazalost, nazalost, nazalost.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet jul 24, 2020 10:12 pmSipovic i Krpic itekako imaju. Krpica bih iskreno potpisao sad da opet vidim kod nas. Uvijek 1000% bez obzira na sve. Iskren, kad je postao kapiten nije mi se svidio taj potez ali je momak itekako opravdao.
Sipovic je solidan igrac, nista specijalno ali dovoljno dobar za nas. Uz to je Zeljovac i zo naravno cijenim.
Ramovic ruku na srce je obecavao, ima on potencijal ali pogotovo nakon ozljede meni licno nije bio za nas. Toplo, hladno i ono najgore meni je to djelovalo sve preko one stvari. Znam da je kao i Enes nas, ali za razliku od Enesa nije pokazivao neku srcanost.
Pavic je po meni igrac koji nikad nije trebao u Zelju doci. Konstantno medju najgorim na terenu. Ofanzivno nit zna ubaciti, nit zna otvoriti prostor ko muha bez glave. U odbrani vazda bi isao s vanjske strane na protivnika. To mi nikako ne ulazi u glavu da ti kao profesionalni igrac ne znas osnovnu stvar. Ruku na srce imao je cesto i Bogija pored sebe pa je to olaksavajuca okolnost u smislu da nije uvijek njegova krivica. Sve u svemu po meni bas losa varijanta. Tragicnije je samo sto mu je back-up Srdjan, pa je manje zlo.
Generalno u zadnjih 6-7 godina je prometno i logicno je da ima gresaka. Pogotovo jer mi nemamo razvijen skauting i igraci se cesto dovode na preporuke. Ipak ruku na srce manje je kriticnih igraca od povratka Amara. Ja bih istakao Bajica. Dok si u proslosti imao Elsnera, Pozdera i Đermanovica. Neki bi dodali i Mehremica no zbog karijere nakon odlaska je to suludo. Covjek igra u solidnim ligama skoro pa redovno. U Ukrajini je cak u dva navrata bio u timu kola sto nije mala stvar. Mislim da je taj momak samo podlegao pritisku, jer smo mi stoka od ljudi. Kad uz to dodas da je sa njim na strani igrao Bogi ne mozes ga okarakterisati kao promasajem.
Sigurno da su dobri igraci.