čet jul 23, 2020 10:46 am
zeka_tm87 je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 10:28 am
teteac8684 je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 10:21 am
AsharaK je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 12:57 am
Pa Fanimo lafo održava formu u Engleskoj

Dali ga džaba na kraju jer frajer ne želi više igrati za Mladost.
A kao inače se treba pripremati za igru u Primera Division, a ne u ovoj našoj žabokrečini...On može za 15-20 dana biti već u stanju da poluvrijeme ovdje odigra...Da se ne lažemo, odlično pojačanje za vijetnamce...Mi u prvenstvo ulazimo sa Veselinovićem koji bazen ne može pogoditi sa 10 metara i malim Subašićem koji će, to je sigurno, imati oscilacije u svojoj igri (treba ga istrpiti), tako da bi nama taj Fanimo legao kao budali šamar...ali jbg...
Ej kakvu smo sansu propustili ali hebiga amar znaooo
Bgm ovaj vjetnamac se ne sali sinoc pricam sa jednim pitarom koji im je blizak upravi kaze ulaze fine pare kao nije kao tan puno je blizi klubu pravi ekipu za grupne faze u naredne 2 godine a pored fanima jos dva dobra igarca dovode.Mi ako mislimo neki iskorak u narednim godinama ne gine nam privatizacija inace nas nece nigdje biti
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.