i ja bi više volio da je otišao na posudbu u nekog premijerligaša, ali pitanje je da li su ga oni htjeli. Nije poenta poslati igrača na posudbu u neku ekipu pa da sjedi na klupi. to može i kod nas.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 8:58 amPoslati igraca na posudbu u neku od premijer ligaskih klubova je dobra stvar cak sta vise i pozeljna.
Pruje svega velika je mogucnost za napredak posebno mladih igraca.
Ali poslati mladog igraca u igman iz konjica ili u bilo koju ekipu federalne lige je budalastinja i to zesca.
Nas niti jedan igrac koji je otisao na posudbu u federalnu ligu nije napredovao ni sekunde.
Primjera je bezboroj od malog Zerica pa nadalje.....
Fin napisan prvi dio.ublehas je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 10:17 ami ja bi više volio da je otišao na posudbu u nekog premijerligaša, ali pitanje je da li su ga oni htjeli. Nije poenta poslati igrača na posudbu u neku ekipu pa da sjedi na klupi. to može i kod nas.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 8:58 amPoslati igraca na posudbu u neku od premijer ligaskih klubova je dobra stvar cak sta vise i pozeljna.
Ali poslati mladog igraca u igman iz konjica ili u bilo koju ekipu federalne lige je budalastinja i to zesca.
Nas niti jedan igrac koji je otisao na posudbu u federalnu ligu nije napredovao ni sekunde.
Iskreno najbolje bi bilo da pošaljemo svoje trenere u neki klub prve lige (još bolje premeier lige, mada to nije izvodivo), pa da oni "guraju" našu djecu po cijenu rezultata. To su jedno vrijeme maleni radili sa Bosnom Visoko (ne znam da li još rade). Onda imaš sigurne minute i priliku da se djeca razviju. Ovako ga šalješ gdje očekuješ da će igrati.
Ovo smo isto pisali i prije Amara, **** te Amar više jesi dosadan.Srcezelje je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 9:42 amA zar mislis da bi ti Mehic uspio dati doprinos veci od njih trojice???dajte uhvatili ste srati tu jer vam odgovara,jer jr to amarov potez pa sad da je da seremo po amaru kad god mozemo.teteac8684 je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 9:40 amKo da pričamo o Pogbi, Modriću i Pjaniću, daj druže odvadi makar malo...Uostalom jesi li u zadnje vrijeme gledao prvu ligu FBiH? Ja dolazim iz grada koji ima federalnog prvoligaša...Znaš kakav je travnjak? Messi se ne bi snašao garantujem ti...Pa gledao sam našeg Šehića, sa loptom se nije mogao sastaviti, a doživio je 2-3 starta da mu se karijera završi, samo sreća njegova da nije imao ozbilnije posljedice...Prvo pogledajte koju utakmicu, ako imate želudac, pa onda pričajte o kaljenju u prvoj ligi FBiH...
A realno onda ne treba ni dovoditii takve igrace,jer i u nasem omladinskom pogonu imamo takvih igraca.ublehas je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 10:17 ami ja bi više volio da je otišao na posudbu u nekog premijerligaša, ali pitanje je da li su ga oni htjeli. Nije poenta poslati igrača na posudbu u neku ekipu pa da sjedi na klupi. to može i kod nas.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 8:58 amPoslati igraca na posudbu u neku od premijer ligaskih klubova je dobra stvar cak sta vise i pozeljna.
Iskreno najbolje bi bilo da pošaljemo svoje trenere u neki klub prve lige (još bolje premeier lige, mada to nije izvodivo), pa da oni "guraju" našu djecu po cijenu rezultata. To su jedno vrijeme maleni radili sa Bosnom Visoko (ne znam da li još rade). Onda imaš sigurne minute i priliku da se djeca razviju. Ovako ga šalješ gdje očekuješ da će igrati.
Jebi ti to kad je Bekric u 35 godini bolji od Mehica sa 19ublehas je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 11:59 amPa dovodiš one od kojih očekuješ da će nešto biti. E sad hoće li ili neće, to pokaže vrijeme. Evo imaš Subašića i Mehića. Obojica došla u istom prelaznom roku. Prvi dobija puno više šansu nego drugi. Čak je doveden i Bekrić da uskoči koji minut ako zatreba prije Mehića. Sa druge strane se nisu gomilali igrači na poziciji koju igra Subašić, što će reći da se na njega ozbiljije računa. To sigurno nije onako. Imaju treninzi, imaju pripremne/prijeteljske utakmice...sve to služi da se pokaže koliko ko može...
Koliko je dobar vidjeli smo kad je bio kod nas.Dr. Adzem je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 12:43 pmJebi ti to kad je Bekric u 35 godini bolji od Mehica sa 19ublehas je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 11:59 amPa dovodiš one od kojih očekuješ da će nešto biti. E sad hoće li ili neće, to pokaže vrijeme. Evo imaš Subašića i Mehića. Obojica došla u istom prelaznom roku. Prvi dobija puno više šansu nego drugi. Čak je doveden i Bekrić da uskoči koji minut ako zatreba prije Mehića. Sa druge strane se nisu gomilali igrači na poziciji koju igra Subašić, što će reći da se na njega ozbiljije računa. To sigurno nije onako. Imaju treninzi, imaju pripremne/prijeteljske utakmice...sve to služi da se pokaže koliko ko može...
Evo situacija, 80. minut ganjas rezultat a na klupi ti mehic i bekric koga bi uveo iskreno.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 12:56 pmKoliko je dobar vidjeli smo kad je bio kod nas.Dr. Adzem je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 12:43 pmJebi ti to kad je Bekric u 35 godini bolji od Mehica sa 19ublehas je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 11:59 amPa dovodiš one od kojih očekuješ da će nešto biti. E sad hoće li ili neće, to pokaže vrijeme. Evo imaš Subašića i Mehića. Obojica došla u istom prelaznom roku. Prvi dobija puno više šansu nego drugi. Čak je doveden i Bekrić da uskoči koji minut ako zatreba prije Mehića. Sa druge strane se nisu gomilali igrači na poziciji koju igra Subašić, što će reći da se na njega ozbiljije računa. To sigurno nije onako. Imaju treninzi, imaju pripremne/prijeteljske utakmice...sve to služi da se pokaže koliko ko može...
Ne znam kako su ljudi zaboravili one njegove očajne partije.
Ni jednog.Meha87 je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 4:43 pmEvo situacija, 80. minut ganjas rezultat a na klupi ti mehic i bekric koga bi uveo iskreno.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 12:56 pmKoliko je dobar vidjeli smo kad je bio kod nas.
Hajrica, Juricica...Kakav crni Bekric...Meha87 je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 4:43 pmEvo situacija, 80. minut ganjas rezultat a na klupi ti mehic i bekric koga bi uveo iskreno.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 12:56 pmKoliko je dobar vidjeli smo kad je bio kod nas.
Bekrić je pokazao više želje i htijenja u ovim prijateljskim utakmicama nego u bilo kojoj takmičarskoj utakmici u prošlom mandatu. Zašto je to tako, možemo samo nagađati.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 5:40 pmNi jednog.Meha87 je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 4:43 pmEvo situacija, 80. minut ganjas rezultat a na klupi ti mehic i bekric koga bi uveo iskreno.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 10, 2020 12:56 pm
Koliko je dobar vidjeli smo kad je bio kod nas.
Napadača bih uveo.
Ako ciljaš na to da će Bekrić valjat tad, ne bih rekao da si upravu. Ganjala se titula pa je mrljavio i kilavio na terenu. Što tad nije zaganjo i uganjo rezultat. Il evo Jamaka smo imali pa nije baš da je bilo neke koristi.