Inace su nam sva pojacanja uvijek bila pun pogodak pa ako zaje.emo sa ovim brazilcima odmah treba Corica i Rahimica otjerati.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
I kad izbaremo, ako ne budu valjali da tražimo ostvake svih u klubu jer su ti igrači dovedeni
Vidi da se razumijemo,nisam ja protiv ovakvog tipa dovodjenja,ali ovaj level igraca mora proci probu.milanribar je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 9:33 amUzeli su rizik na sebe sa ovom najavom, vidjet ćemo, vjerovatno taj ko ih je gledao garantuje da možemo očekivat nešto dobro. Dovodili smo i puno poznatije igrače pa smo na kraju dobili ništa. Jako je lijepa najava i za Hiroša bila pa smo dobili jako malo i prelazak u Borac bez puno razmišljanja...
Pa i zavsit ce u Stupcanici....ne sekiraj se.Grbavica1 je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 12:11 pmRaja, previse smo se uhvatili analiza. Realno rijetko koji klub je ubo sa pojacanjima kao mi od kako su general i sef tu. I da bude fijasko sa brazilcima ni prvi ni zadnji. Kod nas raja brzo zaboravlja ko je sve bio na platnoj listi igraca, a nisu zaigrali nikako ili na kapaljku. Tako da biti ce fula i sa pojacanjima sto je sasvim nornalno. Ima sada i dupla registracija. Ja bi hladno ako budu neki prosjek poslao u Stupcanicu malo. Nego manje negative i samo jako. Biti ce interesantno proljece![]()
Btw aldin efendic je sad otiso u stupcanicu na posudbuGrbavica1 je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 12:11 pmRaja, previse smo se uhvatili analiza. Realno rijetko koji klub je ubo sa pojacanjima kao mi od kako su general i sef tu. I da bude fijasko sa brazilcima ni prvi ni zadnji. Kod nas raja brzo zaboravlja ko je sve bio na platnoj listi igraca, a nisu zaigrali nikako ili na kapaljku. Tako da biti ce fula i sa pojacanjima sto je sasvim nornalno. Ima sada i dupla registracija. Ja bi hladno ako budu neki prosjek poslao u Stupcanicu malo. Nego manje negative i samo jako. Biti ce interesantno proljece![]()
ne znam da li se mogu svi gore navesti kao promasaji... tako gledano ako nisi u rangu npr. stilica, onda si automatski fula... pola tih igraca sto si naveo su bili ok, ni lose ni dobro...CuneLastavica je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 2:04 pmFule u pet sezona prije dolaska rahimica i corica: Miletic, subasic, mehic, celikovic, milicevic, blazevic, hrelja, hajric, hasan jahic, branimir vistica, malic, denis kovacevic, stjepanovic, resic, b. Sehic, cerimagic, fatai, vucenovic, vego, (jasarevic, beganovic), drljo, hodzic stariji, mulalic, dujmovic, dubackic, selimovic, pavic, cosic, ovcina, rustemovic, mijic, bilal, biber, turanjanin, allyson, zubanovic, bismarck, (hiros, karic)
Fule od dolaska rahimica i corica:
Djoric, vukoja - koji se nisu se dugo ni zadrzali
Fule ili ne, vidjecemo - brazilci
Vala i ako budu fule, elham nista strasno nakon svih gore nabrojanih, od kojih su mnogi dovedeni kao navodna pojacanja i puno se ocekivalo.
Brazilci su usli na mala vrata, bar kod sumnjicave publike, mogu nas samo iznenadit pozitivno
Ima nas ovdje malo i poglupih pa nam molim te podastri činjenicama gdje se to pravi euforija oko Brazilaca. Kako su stigli na Grbavicu ti si nekako najglasniji oko njihovog dolaska.Dzezvar je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 9:03 amAko su ljudi u klubu mislili praviti neki hajc i euforiju ,mislim da su se malo zayebali.Brazilci su najvaljeni ko da su ronaldo obadvojica.
A realno dok se ne dokazu nigdje veze za onakvom promocijom i silnim najavama.Samba,rumba cacaca....
Ako se vec mislilo ici u tom pravcu da se raja hajca preko igraca onda se fino trebalo dovesti frajera ko sto ga je Sloga dovela.E takav tip igraca je za hajcanje....
Meni je veci hajc i samba rumba,produzenje Radovca i Boljevica....kao sto su isto i produzenja ove trojice od neki dan.To je dokaz da se radi ozbiljno i studiozno.
Vidjet cemo kako ce uraditi objave o produzenju ova 2 jako bitna igraca za ekipu,naravno ako dodje do toga.
I dalje sam misljenja da su brazilci trebali prvo proci probu pa ako zadovolje onda neka idu bombasticne najave.
To sto ne kostaju puno i sto su u rangu juniora sto se tice para meni kao navijacu koji razmislja svojom glavom nista ne znaci.
Mi svi znamo da nam nasi juniori nisu bas na nekom zavidnom nivou ali ne mozemo znati kako bi se ponasali u seniorskom fudbalu,jer im uopste ne daje sansa....
Bojim se da tebe nisam nista pitao.....Valter je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 3:29 pmIma nas ovdje malo i poglupih pa nam molim te podastri činjenicama gdje se to pravi euforija oko Brazilaca. Kako su stigli na Grbavicu ti si nekako najglasniji oko njihovog dolaska.Dzezvar je napisao/la: ↑pet jan 17, 2025 9:03 amAko su ljudi u klubu mislili praviti neki hajc i euforiju ,mislim da su se malo zayebali.Brazilci su najvaljeni ko da su ronaldo obadvojica.
A realno dok se ne dokazu nigdje veze za onakvom promocijom i silnim najavama.Samba,rumba cacaca....
Ako se vec mislilo ici u tom pravcu da se raja hajca preko igraca onda se fino trebalo dovesti frajera ko sto ga je Sloga dovela.E takav tip igraca je za hajcanje....
Meni je veci hajc i samba rumba,produzenje Radovca i Boljevica....kao sto su isto i produzenja ove trojice od neki dan.To je dokaz da se radi ozbiljno i studiozno.
Vidjet cemo kako ce uraditi objave o produzenju ova 2 jako bitna igraca za ekipu,naravno ako dodje do toga.
I dalje sam misljenja da su brazilci trebali prvo proci probu pa ako zadovolje onda neka idu bombasticne najave.
To sto ne kostaju puno i sto su u rangu juniora sto se tice para meni kao navijacu koji razmislja svojom glavom nista ne znaci.
Mi svi znamo da nam nasi juniori nisu bas na nekom zavidnom nivou ali ne mozemo znati kako bi se ponasali u seniorskom fudbalu,jer im uopste ne daje sansa....
Protiv njih si ali si zato za forisranje naših mladih igrača i po cijenu rezultata i igre. Imaju teren i treninge i neka se dokažu. Zaista i ja ne znam kako bi se naši trenutni juniori ponašali na terenu ali znam kako je to izgledalo zadnjih par godina sa našim igračima i znamo gdje su završili. Poslije malog Anela tek u izlogu imamo Vedu. Možda ovi Brazilci i završe u Stupčanicama ali i naši igrači posljednjih godina tamo završavaju. Nažalost sve je to do struke u nižim kategorijama. Ovakvim radom možemo samo slučajno izvuči nekog igrača koji može pomoći.