Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

santakuruz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jan 16, 2025 10:30 pm

Inace su nam sva pojacanja uvijek bila pun pogodak pa ako zaje.emo sa ovim brazilcima odmah treba Corica i Rahimica otjerati.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

svraka
Kontakt:

čet jan 16, 2025 10:59 pm

Pricate o ljudima koje nikada niste vidjeli kako igraju. Valjda su u klubu dobili odredjene materijale.

Hajde uclanjujmo se, mora ovo bolje, puno.
Forza 1921!

Oda majstore!

dajdvagolaprednosti
Kontakt:

čet jan 16, 2025 11:47 pm

kakvi smo mi odma pljujemo......

Masinovodja
Kontakt:

pet jan 17, 2025 12:49 am

Skauti prate igraca godinama, dadnu 100 miliona pa opet bude karina na kraju kad ga dovedu, a neko se ovdje kao ibreti ako mi ne potrefimo.

amelaga
Kontakt:

pet jan 17, 2025 3:13 am

Trebali su ih dovesti na probu, pa da mi na forumu glasamo hoće li potpisati i za koliko. 😀

ublehas
Kontakt:

pet jan 17, 2025 7:24 am

amelaga je napisao/la:
pet jan 17, 2025 3:13 am
Trebali su ih dovesti na probu, pa da mi na forumu glasamo hoće li potpisati i za koliko. 😀
I kad izbaremo, ako ne budu valjali da tražimo ostvake svih u klubu jer su ti igrači dovedeni :DD:

Što se tiče prelaznog roka, ja sam zadovoljan.

Negativno:
1) Otišao kvalitetan igrač koji je mogao pomoći u nastavku sezone (Hiroš)
2) Nisu dovedena pojačanja na pozicije za koje većina prosječnih gledalaca smatra da su nam neophodne (rezervni napadač i bekovi)
3) Dovedeni brazilci koji imaju CV skoro kao i ja

Pozitivno:
1) Nije bilo puno odlazaka (otišla samo dva igrača koja bez obzira na kvalitet i potencijal nisu puno pomogla u prvom dijelu sezone i nisu bili bitan faktor u timu)
2) Dovedena dva mlada igrača koji bi realno trebali imati bar sličan uticaj na ekipu, a vjerovatno i veći. Plus se radi o igračima koji se potencijalno mogu prodati.
3) Produženi ugovori sa tri bitna igrača, a postoje naznake da će sa još nekoliko
4) Dovedena dva mlada Barazilca koji su naodno za naše uslove ozbiljno skautirani (Ovdje me više raduju ta dva-tri mjeseca skautinga nego sam rezultat tog skauttinga)
5) Kompletirana ekipa na samom početku priprema, što se sigurno nije desilo zadnjih 30 godina.

Moja očekivanja su da ne budemo lošiji nego što smo bili, a vjerovatno ćemo biti i bolji. Ako ništa igrači su duže zajedno.

SWRA_1921
Kontakt:

pet jan 17, 2025 8:34 am

Da li ce otici Jaber, da uzmemo kakvu ozbiljnu paru?

Dzezvar
Kontakt:

pet jan 17, 2025 9:03 am

Ako su ljudi u klubu mislili praviti neki hajc i euforiju ,mislim da su se malo zayebali.Brazilci su najvaljeni ko da su ronaldo obadvojica.
A realno dok se ne dokazu nigdje veze za onakvom promocijom i silnim najavama.Samba,rumba cacaca....
Ako se vec mislilo ici u tom pravcu da se raja hajca preko igraca onda se fino trebalo dovesti frajera ko sto ga je Sloga dovela.E takav tip igraca je za hajcanje....
Meni je veci hajc i samba rumba,produzenje Radovca i Boljevica....kao sto su isto i produzenja ove trojice od neki dan.To je dokaz da se radi ozbiljno i studiozno.
Vidjet cemo kako ce uraditi objave o produzenju ova 2 jako bitna igraca za ekipu,naravno ako dodje do toga.
I dalje sam misljenja da su brazilci trebali prvo proci probu pa ako zadovolje onda neka idu bombasticne najave.
To sto ne kostaju puno i sto su u rangu juniora sto se tice para meni kao navijacu koji razmislja svojom glavom nista ne znaci.
Mi svi znamo da nam nasi juniori nisu bas na nekom zavidnom nivou ali ne mozemo znati kako bi se ponasali u seniorskom fudbalu,jer im uopste ne daje sansa....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

milanribar
Kontakt:

pet jan 17, 2025 9:33 am

Uzeli su rizik na sebe sa ovom najavom, vidjet ćemo, vjerovatno taj ko ih je gledao garantuje da možemo očekivat nešto dobro. Dovodili smo i puno poznatije igrače pa smo na kraju dobili ništa. Jako je lijepa najava i za Hiroša bila pa smo dobili jako malo i prelazak u Borac bez puno razmišljanja...

Dzezvar
Kontakt:

pet jan 17, 2025 10:21 am

milanribar je napisao/la:
pet jan 17, 2025 9:33 am
Uzeli su rizik na sebe sa ovom najavom, vidjet ćemo, vjerovatno taj ko ih je gledao garantuje da možemo očekivat nešto dobro. Dovodili smo i puno poznatije igrače pa smo na kraju dobili ništa. Jako je lijepa najava i za Hiroša bila pa smo dobili jako malo i prelazak u Borac bez puno razmišljanja...
Vidi da se razumijemo,nisam ja protiv ovakvog tipa dovodjenja,ali ovaj level igraca mora proci probu.
Sud o njima mogao je donjjeti samo sef i sportski direktor,ako su ih oni licno skautirali i gledali....i to je ok.
Ali praviti euforiju samo zato sto ih neko tamo koji ima veze red bulom skautirao,je nigdje veze.

Grbavica1
Kontakt:

pet jan 17, 2025 12:11 pm

Raja, previse smo se uhvatili analiza. Realno rijetko koji klub je ubo sa pojacanjima kao mi od kako su general i sef tu. I da bude fijasko sa brazilcima ni prvi ni zadnji. Kod nas raja brzo zaboravlja ko je sve bio na platnoj listi igraca, a nisu zaigrali nikako ili na kapaljku. Tako da biti ce fula i sa pojacanjima sto je sasvim nornalno. Ima sada i dupla registracija. Ja bi hladno ako budu neki prosjek poslao u Stupcanicu malo. Nego manje negative i samo jako. Biti ce interesantno proljece 💙💪

Dzezvar
Kontakt:

pet jan 17, 2025 1:50 pm

Grbavica1 je napisao/la:
Raja, previse smo se uhvatili analiza. Realno rijetko koji klub je ubo sa pojacanjima kao mi od kako su general i sef tu. I da bude fijasko sa brazilcima ni prvi ni zadnji. Kod nas raja brzo zaboravlja ko je sve bio na platnoj listi igraca, a nisu zaigrali nikako ili na kapaljku. Tako da biti ce fula i sa pojacanjima sto je sasvim nornalno. Ima sada i dupla registracija. Ja bi hladno ako budu neki prosjek poslao u Stupcanicu malo. Nego manje negative i samo jako. Biti ce interesantno proljece 💙💪
Pa i zavsit ce u Stupcanici....ne sekiraj se.

CuneLastavica
Kontakt:

pet jan 17, 2025 2:04 pm

Fule u pet sezona prije dolaska rahimica i corica: Miletic, subasic, mehic, celikovic, milicevic, blazevic, hrelja, hajric, hasan jahic, branimir vistica, malic, denis kovacevic, stjepanovic, resic, b. Sehic, cerimagic, fatai, vucenovic, vego, (jasarevic, beganovic), drljo, hodzic stariji, mulalic, dujmovic, dubackic, selimovic, pavic, cosic, ovcina, rustemovic, mijic, bilal, biber, turanjanin, allyson, zubanovic, bismarck, (hiros, karic)

Fule od dolaska rahimica i corica:
Djoric, vukoja - koji se nisu se dugo ni zadrzali
Fule ili ne, vidjecemo - brazilci
Vala i ako budu fule, elham nista strasno nakon svih gore nabrojanih, od kojih su mnogi dovedeni kao navodna pojacanja i puno se ocekivalo.
Brazilci su usli na mala vrata, bar kod sumnjicave publike, mogu nas samo iznenadit pozitivno

CuneLastavica
Kontakt:

pet jan 17, 2025 2:05 pm

Grbavica1 je napisao/la:
Btw aldin efendic je sad otiso u stupcanicu na posudbu

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet jan 17, 2025 2:08 pm

meni su iskreno juznoamerikanci koji dolaze kod nas da igraju velika lutrija. ne kazem da nije bilo dobrih (farias npr.) ali u 95% slucajeva su teski promasaji. cak i jedan varea nije se pokazao kod nas, iako je u sirokom bio jedan od boljih. ocekujem najgore od njih pa me samo mogu pozitivno iznenaditi.
100/94/37/34 - i to je to!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet jan 17, 2025 2:11 pm

CuneLastavica je napisao/la:
pet jan 17, 2025 2:04 pm
Fule u pet sezona prije dolaska rahimica i corica: Miletic, subasic, mehic, celikovic, milicevic, blazevic, hrelja, hajric, hasan jahic, branimir vistica, malic, denis kovacevic, stjepanovic, resic, b. Sehic, cerimagic, fatai, vucenovic, vego, (jasarevic, beganovic), drljo, hodzic stariji, mulalic, dujmovic, dubackic, selimovic, pavic, cosic, ovcina, rustemovic, mijic, bilal, biber, turanjanin, allyson, zubanovic, bismarck, (hiros, karic)

Fule od dolaska rahimica i corica:
Djoric, vukoja - koji se nisu se dugo ni zadrzali
Fule ili ne, vidjecemo - brazilci
Vala i ako budu fule, elham nista strasno nakon svih gore nabrojanih, od kojih su mnogi dovedeni kao navodna pojacanja i puno se ocekivalo.
Brazilci su usli na mala vrata, bar kod sumnjicave publike, mogu nas samo iznenadit pozitivno
ne znam da li se mogu svi gore navesti kao promasaji... tako gledano ako nisi u rangu npr. stilica, onda si automatski fula... pola tih igraca sto si naveo su bili ok, ni lose ni dobro...
100/94/37/34 - i to je to!

Valter
Kontakt:

pet jan 17, 2025 3:29 pm

Dzezvar je napisao/la:
Ako su ljudi u klubu mislili praviti neki hajc i euforiju ,mislim da su se malo zayebali.Brazilci su najvaljeni ko da su ronaldo obadvojica.
A realno dok se ne dokazu nigdje veze za onakvom promocijom i silnim najavama.Samba,rumba cacaca....
Ako se vec mislilo ici u tom pravcu da se raja hajca preko igraca onda se fino trebalo dovesti frajera ko sto ga je Sloga dovela.E takav tip igraca je za hajcanje....
Meni je veci hajc i samba rumba,produzenje Radovca i Boljevica....kao sto su isto i produzenja ove trojice od neki dan.To je dokaz da se radi ozbiljno i studiozno.
Vidjet cemo kako ce uraditi objave o produzenju ova 2 jako bitna igraca za ekipu,naravno ako dodje do toga.
I dalje sam misljenja da su brazilci trebali prvo proci probu pa ako zadovolje onda neka idu bombasticne najave.
To sto ne kostaju puno i sto su u rangu juniora sto se tice para meni kao navijacu koji razmislja svojom glavom nista ne znaci.
Mi svi znamo da nam nasi juniori nisu bas na nekom zavidnom nivou ali ne mozemo znati kako bi se ponasali u seniorskom fudbalu,jer im uopste ne daje sansa....
Ima nas ovdje malo i poglupih pa nam molim te podastri činjenicama gdje se to pravi euforija oko Brazilaca. Kako su stigli na Grbavicu ti si nekako najglasniji oko njihovog dolaska.
Protiv njih si ali si zato za forisranje naših mladih igrača i po cijenu rezultata i igre. Imaju teren i treninge i neka se dokažu. Zaista i ja ne znam kako bi se naši trenutni juniori ponašali na terenu ali znam kako je to izgledalo zadnjih par godina sa našim igračima i znamo gdje su završili. Poslije malog Anela tek u izlogu imamo Vedu. Možda ovi Brazilci i završe u Stupčanicama ali i naši igrači posljednjih godina tamo završavaju. Nažalost sve je to do struke u nižim kategorijama. Ovakvim radom možemo samo slučajno izvuči nekog igrača koji može pomoći.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Dzezvar
Kontakt:

pet jan 17, 2025 4:12 pm

Valter je napisao/la:
pet jan 17, 2025 3:29 pm
Dzezvar je napisao/la:
Ima nas ovdje malo i poglupih pa nam molim te podastri činjenicama gdje se to pravi euforija oko Brazilaca. Kako su stigli na Grbavicu ti si nekako najglasniji oko njihovog dolaska.
Protiv njih si ali si zato za forisranje naših mladih igrača i po cijenu rezultata i igre. Imaju teren i treninge i neka se dokažu. Zaista i ja ne znam kako bi se naši trenutni juniori ponašali na terenu ali znam kako je to izgledalo zadnjih par godina sa našim igračima i znamo gdje su završili. Poslije malog Anela tek u izlogu imamo Vedu. Možda ovi Brazilci i završe u Stupčanicama ali i naši igrači posljednjih godina tamo završavaju. Nažalost sve je to do struke u nižim kategorijama. Ovakvim radom možemo samo slučajno izvuči nekog igrača koji može pomoći.
Bojim se da tebe nisam nista pitao.....
Razligu
I to sto si svrstao gdje si svrstao je tvoj problem a ne moj i ove zajednice ovdje.

Hare79
Kontakt:

pet jan 17, 2025 4:26 pm

Sto se tice danasnjeg treninga najvise je pokazao Dino Pekic, na minisu stoji u bermudama i majici bez rukava.

Valter
Kontakt:

pet jan 17, 2025 4:29 pm

E ćuj to, postoje i neke zajednice. A ja se ko biva svrstao u neku kontra tvoje. A tvoja onda bolja, valjda ...
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 34 gosta.

Prijava