Haklapuc je napisao/la: ↑čet nov 05, 2020 12:48 pm
Žao mi je prvog poluvremena, naši izašli kao da igraju protiv Reala, usrali se. Ako na to još dodamo pogrešnu postavku i Veselog i Mujezinovića koji nisu ni došli na utakmicu, dobijemo to što smo dobili.
Amar je upravu, sve je dobro rekao. Ostaje žal zbog pristupa i pravljenja bauka od Sarajeva, jer iako može zvučati čudno, meni je ova utakmica pokazala da smo još uvijek bolji od njih kad hoćemo i kad igramo s mudima.
Svaka čast Bekriću, s 36 godina na leđima onako izdominirati i nositi nas skoro i do preokreta nije mala stvar.
Erić, Bekrić, Blažević, štoperi, Hajdarević, Meša, Lendrić prolazna ocjena za drugo poluvrijeme, za prvo samo štoperima.
Volio bih da se varam, ali mislim da se sa Štilom nešto čudno dešava. Gledam protiv Radnika, izlazi iz igre, ne pozdravlja se s Amarom. Dobacuje Mujezinoviću zbog toga što mu nije dodao loptu. Jučer na derbiju zapuca onaj indirekt, okrenu se prema klupi psujući i dobacujući nekome. Mešin gol nije ni proslavio. To jednostavno ne liči na Štilu i to nije Štila koji je postao kapiten ekipe. Ne znam šta se dešava, ali bi dobro bilo da se to riješi, jer nam treba Štila u najboljem izdanju.