Neko zna odgovor?
Bravo, upravo tako. Treba imati jak tim ljudi, predvođen jakim čovjekom. On sam teško da išta može postići. Mada poznavajući Vedrana okupio bi on sigurno dobar tim oko sebe i ne bi dopustio jehovi da mu tersa, tako da ako bi Vedran došao to bi bilo super.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub okt 17, 2020 11:07 amI Vukotić se sad priziva kao prije 2 godine Amar. Samo nas Amar/Vukotić može spasiti.
I dalje neki ideali, neki pojedinci. Nikako naučiti.
Ni u prošloj upravi za koju smatramo da je dobra nije samo Misimović zaslužan.
Nama treba dobar tim u upravi i neko ko će znati koordinirati njima, ali naravno nisu sve zasluge njegove.
Mi smo potrošili dosta ljudi u upravi koji su gurali i radili. Da su bili tim govori to da su govorili da kad jedan ode odoše svi. Tako je i bilo.
Pa valjda svi mi imamo viziju kako klub treba da izgleda.AsharaK je napisao/la: ↑sub okt 17, 2020 11:54 amNece bit jer covjek ima svoje vizije, onako kako pravi klub treba izgledati. Prvi covjek koji se javno zalagao da UO mora biti placen i da odgovara za svoje rezultate. To je korak kako se rijesiti nehljebovica u upravi. Da ne pricam dalje o investicijama. Vi ako mislite da neko moze upravljati Vukoticem, grdno se varate, a njemu hvala sto u ovim teskim vremenima nudi klubu svoju pomoc. Nadam se sto prije promjenama, potrebna nam je svjeza krv, klub je podjeljen, i nadam se da ce nas Vukotic sve ponovo ujediniti.
Danas igra Zeljeznicar, idemo po pobjedu, ko nije prognoziro, neka prognozira.