Glas Razuma je napisao/la: ↑sri sep 23, 2020 12:25 am
Sta predlazete? Dovoljno je samo predloziti rjesenje.
Svakako zaustaviti prodaju.
Evo ne očekujemo nikakve rezultate na terenu. Ne trebaju nam titule. Smanjiti troškove na svaki način.
Ove otjerati što dalje od kluba. Gdje nam je ono da smo jači od sisitema i partija? Šta nam to sada partije rade u klubu onda?
Oni su ovu priču smišljali i samo se trudili da upakuju kvalitetno. To im ne smije proći. Od afere "uplatnica" je planirano ovo, baciti u dugive i onda servirati rješenje prodaja, kao jedino rješenje. Svi smo mi sumljali da nisu čista posla popunit uplatnicu. Ja mjenjam mišeljenje, ovi su jako sposobni samo što rade ono što se ne poklapa sa intereaom kluba.
Sutra nam ovo čeka možda i sam stadion.
Dakle nikako sada nije trenutak, ni za kakve kampove. Treba dovesti upravu kojoj navijači vjeruju i pozvati navijače da pomognu.
Amar ako ikako može da ode. Neka dodje ko god, može komplet juniori da dodju sa trenerom. Nisu nam bitni u ovom trenutku ni rezultati ni titula, ni jug ni kamp. Sad moramo stabilizirati klub.
Ako su pite mogle promjeniti statut da udje investitor, možemo i mi da nam investitor budu naši članovi koji bi ujedno bili i djelom skupština.
Ako navijači zakažu, onda su sami krivi. Onda je pisanje po forumu stvarno samo lupanje tastaure a ovi nekanrade šta hoće.