Brt nikakva to matematika nije niti mudro slovo, ljudi koji rade analize su profesionalni... bris uzmi, odsjeci vrh, izoliraj, ubaci u thermalcycler i dobijes rezultat... ali to po privatnim je go *****, oni su dali 70 posto pogresnih nalaza od pocetka epidemije.. znalo biti daju ljudima zdravi ljudi se krecu zaraze druge ljude, opet se testiraju na veterini ispadne pozitivni ...
To je to.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 5:56 pmTrebalo bi da su se testirali pcr metodom na veterini, to bi trebalo tako i ako jesu, rezultati su takvi kakvi su, mogućnost greske 0.0001%... ali ako su radili neke seroloske ove one to je sve fals
Bukvalno bas tako, vrhunski stručnjaci prvo, oprema i sve drugo i oni i KCUS lab. Znam na pocetku nekad bas likovi su se kod AlTawila i onom genea labu testirali lazno negativne dobijali pa kad su se ozbiljnije klinicke slike postali testirali se na kosevu pozitivni... nego ofiraju se te privatne za 40-50 km fol test pouzdan ovo ono ... glupi ljudi pa leteavlami97 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 6:09 pmTo je to.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 5:56 pmTrebalo bi da su se testirali pcr metodom na veterini, to bi trebalo tako i ako jesu, rezultati su takvi kakvi su, mogućnost greske 0.0001%... ali ako su radili neke seroloske ove one to je sve fals
Laboratorij na Veterinarskom fakultetu za ovaj "hajvanski" virus je 100% najreferentniji laboratorij u državi, a možda i šire. Kada ovo kažem, mislim prvenstveno na stručni kadar i opremu. Ljudi se korona virusom bave decenijama. U tom segmentu su mnogo jači od bilo kog kliničkog centra koji se bavi zdravljem ljudi u BiH. Mnogo je veća vjerovatnoća da greške prave osobe koje se testiraju po našim klinikama, nego na Veterinarskom fakultetu. Ne govorim napamet.
Pcr testovi su jedino validni dr.Kandic i jos par ustanova drzavnih..alTawil nije i ja sam se testirao zbog posla i svi smo bili negativni..i tu se moze i zavrsiti da je sve ok..provjreno..kako su kitari tu testirali fkt nezz kako su uspjeli
I ja ne vjerujem sta je izjavio, nije ni svjestan. Sad mi je tek jasno da 70% igraca mozga nema ni u tragovima, pa im ne treba ni zamjeritiIgrajZheljo je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 6:14 pmJel moguce da eric trazi protiv maccabija trazi uzora u mladosti dk, barem tako zvuci po ovoj izjavi
Inače, odlukom UEFA-e, odnosno ovlaštene firme "Synlab", u našem glavnom gradu je određena samo jedna klinika u kojoj se mogu testirati igrači na koronavirus, a to je poliklinika Dr. Al-Tawil...AVAZOV TEKST
Evo kako.
Bgm je vrh...
evo kazu, da ovih 6 nije i da su radili po 2 retestiranja i da su negativni Zec, Dado i Mujezinovic...