Pa evo hipotetički, da kažem ne znam ko se namjerno pravi glup a ko je prirodno glup. Ja znam odgovor, a vjerujem i svi forumaši koji misle svojom glavom, a ne kolektivnom sviješću.mamba21 je napisao/la: ↑sri jul 08, 2020 1:05 pmTo sto si ti plitak ili se pravis namjerno glup to je druga prica. Gdje sam ja napisao da ko ne podrzava Amara treba da se isclani?Qooler je napisao/la: ↑sri jul 08, 2020 1:01 pmDakle ako ne podržavaš Amara treba da se isčlaniš da to dokažeš. Drugim riječima, pozivaš nekoga da ne baca članske i desetogodišnje i da se učlanjuju, a svakog tog brojiš da podržava Amara i ovo u klubu.mamba21 je napisao/la: ↑sri jul 08, 2020 12:50 pmProsjek gledanosti na domacim utakmicama 5.500. Broj aktivnih preko 2000. Sta bi tek bilo da ti vjerujemo Amare
Ali zanimljivo da se ova ista prica vodila i pred pocetak prosle sezone i polusezone kada se tek vratio. Kako vam ne dosadi pricati neistine u koje i sami ne vjerujete kada napisete. Dosta je dusmanluka. Ako ne mozes pomoci nemoj ni odmoci. Bolje da se uclanite ili obnovite clanstvo.
Sekta opet pokazuje licemjerstvo.
Licemjerno je pozivati da se učlaniš pod parolom "pomozimo Želji", a onda to pripisivati podrškom ovome šta se radi od kluba. Tvojom logikom, svi koji ne podržavaju ovo sada oko kluba treba da se isčlane i prestanu da dolaze na utakmice. Hvala što si pomogao u zaključku kojeg sam davno već sam donio.
Molim te da mi odgovriš ako imaš 2000 članova i to pripisuješ podrškom Amaru, da mi odgovoriš šta treba da uradi 2001 član koji ne podržava Amara i ovo što se dešava u klubu?