Svaka cast, to je to, ali na zalost razum je danas u manjini...Qooler je napisao/la:Tvoje kvalifikacije igrača iz tog perioda su subjektivne i odnose se na igrače o kojima sada sanjamo... Ubiparip, Zakarić, Graovac....
A iznosi plata su činjenice. To su cifre i zna se koja je veća od koje. Bili smo gospodski klub, a od igrača se samo tražilo da igraju, medjutim neki ahbabi su i tada vršljali po svlačionici.
Tad situacija nije bila idealna, ali smo bili na putu da postanemo klub koji ima budućnost. Uzeli smo jednan Kup, a svaki put smo bili u vrhu i "nesretno" gubili titule. Neke i zato jer smo bili pošten klub...penal u Bijeljini i sl...
Sada smo društvo jednog ahbaba.
Nažalost slijedi nam kolaps, mi više nemamo igrača koji na tržištu nešto vrijedi, jer da ga imamo prodali bi ga.
Zanimljivo je id a se na facebooku brišu svi neugodni komentari. Sjeverna Koreja...a gdje li ode ono da smo klub istomišeljenika i neistomišljenika...Željo se ne može prepoznati i to na lošije nažalost. Da nije one istočne tribine i krova koja je osigurana ranije sitiacija bi bila golim okom vidljiva svakome. Ovako se kao nešto dešava a u pozadini raspad sisitema...toliki da ni uplatnicu ne možemo ispunit.
Da malo karaktera imamo ovaj Radnik koji je u Europu otisao umjesto nas, ne bi centra prešao bar deset godina.
Ali ne mi slušamo kako nam je Radnik teška ekipa. Dakle mi pristajemo na Želju koji je u rangu ekipa koje su do juče igrale na njivi.
Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk