Ocekujem rekord Bijeljine i minimalno 300 nasih ljudi, a o 400, 500 sanjam...to moze biti prevaga.
Ne kontam ni tvoju priču. Dovodili su se igrači koje su treneri tražili. Neki se pokazali (Ubiparip, Stevanović, Graovac, Lendrić, Zakarić...)...neki nisu. Bože moj. Taj isti Dinamo koji dovodi Olma za milin eura dovede igrača iz Intera iz Zaprešića, pa ga poslije sezone vrate u taj isti Inter. Da ne pominjem da je Dinamo kupio i Dadu pandžu za 600.000 nečega, i Zakarića i krmka Huseinovića i još mnoge druge igrače od koji ništa nije bilo. Razlika je što oni od početka imaju kapital da mogu "preživjeti" fule. Mi da bacimo milion Eura bi se sutra "ugasili".NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto feb 18, 2020 11:18 amMamicu cigane odlazi iz svetinje, misli svaki navijac Dinama, a oni su mjerilo, Olma gleda hiljadu ljudi od toga 800 BBB koji su protiv Mamica, toliko o njemu.
Miske je mogao biti nas Mamic i dovoditi talente iz evrope, dobro smo bili krenuli...Bokacini, Toskas, Hervas i nas Bruno Petkovic koji se odazivao na Denis Pozder. To je bio sistem, steta sto ga vise nema...
Nama bukvalno sezona ovisi o prve dvije utakmice. Zbog atmosfere, posjete-novca. Ako dobijemo obje, lahko se stvari mogu zakotrljati na nas mlin.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 18, 2020 11:48 amZnači mi otvaramo kolo, šta li se može očekivati od Slavkinog Radnika. Možda da ih i natrčimo jer Slavko ekipe umara na pripremama, a i kasno su počeli s pripremama.
Zbog atmosfere moramo to gore pobjediti. Zahajcat se moramo maksimalno, a dvije pobjede s gostovanja i krov to sigurno garantuju.
Prijatelju ne govorim o prljavštini izazvanom zbog radova, nego zbog neredovnog čišćenja i održavanja stadiona.
Prekucavao je Vranješ u Poljskoj, Jahić imao ozbiljnu karijeru prije nego što se vratio, Zahirović čuvao Ronalda, pa šta mi sad imamo od toga? Ja gledam čisto doprinos Želji, daleko od toga da Ermin nije ništa pokazao, ali je pokazao puno manje nego što se od njega očekivalo i to je činjenica.Brkoo je napisao/la: ↑uto feb 18, 2020 11:52 amOvaj tekst je sa Zeljinih ikona. Zec je doktor za Krpica sto se tice fudbala, to se valjda vidi i kroz njegov CV. Dok je jedan prekucavao po Hrvatskoj i igrao solidno godinama u Turskoj i uzeo dobar novac, drugi nije mogao igrati nigdje izvan BiH.Haklapuc je napisao/la: ↑uto feb 18, 2020 11:38 amOn ti je doktor, a Krpić je nikakav igračBrkoo je napisao/la: ↑uto feb 18, 2020 11:26 am"Samo ozdravi mi ti
To je sve što sam od neba tražio
I svaki korak tvoj što ga napravi
Ja bih usnama nagradio
Samo ozdravi mi ti
To je sve što sam od neba tražio
I svaki osmijeh tvoj
To mi pokloni
Kao zastavu bih razvio
Samo ozdravi mi ti"
Sretan rođendan, doktore, čekamo te na terenu. Da si nam zdrav, zdrav i zdrav!![]()
Sto se tice Krpicevog odnosa prema Zelji, kapa do poda.![]()
Hvala mu od srca za sve. Volio bih da se pokaze u Koreji i da osigura sebi i svojoj porodici egzistenciju.![]()
Ama sve to stoji, ali do jučer je bio snijeg na stolicama itd itd. Neće ljudi ispod farbati, mesti a iznad glava im kran dizati željezo.Racional87 je napisao/la: ↑uto feb 18, 2020 12:29 pmPrijatelju ne govorim o prljavštini izazvanom zbog radova, nego zbog neredovnog čišćenja i održavanja stadiona.
Sram ga bilo svoje pare traži, stvarno sramota... A neki ne bi ni 10KM halalili, a zamisli tolike parezeljeznicka21 je napisao/la: ↑uto feb 18, 2020 12:32 pmAmar je lopov i kamatar jer trazi svoje pare, a Mamic koji je pokrao milione (ne sporim da je izdigao Dinamo) je uredu, sta se sve ovdje nece procitat![]()
![]()
![]()
Pa mogli su, nema veze što im je život u opasnosti, trebali su počistiti red je.salle86 je napisao/la: ↑uto feb 18, 2020 1:06 pmAma sve to stoji, ali do jučer je bio snijeg na stolicama itd itd. Neće ljudi ispod farbati, mesti a iznad glava im kran dizati željezo.Racional87 je napisao/la: ↑uto feb 18, 2020 12:29 pmPrijatelju ne govorim o prljavštini izazvanom zbog radova, nego zbog neredovnog čišćenja i održavanja stadiona.
Ne treba vazda svemu tražiti mahanu i na prvu letiti da se kuka
Bio je u Hrvatskoj, ceko je vizu za BiH. Jel se sta promjenilo pojma nemam.
Nemoj protiv babuke
Očistit će se stadion bolan, još nisu svi radovi završeni. Kada bude gotovo, već je klub organizovao ljude za čišćenje.Racional87 je napisao/la: ↑uto feb 18, 2020 12:24 pmMolim Vas ljudi ako imate vremena, otidjite da vidite na šta stadion liči. Smeća i prljavštine na sve strane. Utičite ako možete da se stadion očisti, da se stepeništa ako ništa ofarbaju, mnoštvo oznaka redova je spalo i bačeno u travu ili ispod tribine, pometu tribine od pijeska i prašine, ulazi su puni smeća, ispod istoka su male deponije nastale.
Ono je bruka i sramota.
Ako treba da se izorganizujemo jedan vikend pa da napravimo mini akciju, jer ono je bruka.
Morat cemo se strpit za papire sve da se rijesi..jbg
On traži kamate i blokira račun kluba pare koje nigdje na papiru ne postoje.... Zbog njih Rusi upravu i šta sve još ne. On je pao u očima mnogih .sahmat je napisao/la: ↑uto feb 18, 2020 1:07 pmSram ga bilo svoje pare traži, stvarno sramota... A neki ne bi ni 10KM halalili, a zamisli tolike parezeljeznicka21 je napisao/la: ↑uto feb 18, 2020 12:32 pmAmar je lopov i kamatar jer trazi svoje pare, a Mamic koji je pokrao milione (ne sporim da je izdigao Dinamo) je uredu, sta se sve ovdje nece procitat![]()
![]()
![]()