Ma meni nije krivo. Ovo je moranje da i mi moramo jače i više.
Ma meni nije krivo. Ovo je moranje da i mi moramo jače i više.
Treba nam brate dobro krilo.AdmirA je napisao/la: ↑sub feb 01, 2020 10:45 pmNije u šoldima Sve, Tino je vezan za Sarajevo baš kao i Štilić za Želju, tradicijski, porodično i normalno je da će doći u te klubove, u svoje klubove. Bit će vrlo uzbudljiva liga, ako i do sada nije. Naše je da smo uz klub, i da ispunimo navijačku dužnost. A o igrama, ima ko da misli. Ide krilo, ne brinite...
Mi smo Željini, Željo je naš!
Jel plakao?Neraaa je napisao/la: ↑sub feb 01, 2020 10:22 pmU najmanju ruku je ružno da tako pricate o Erminu. Poslije Štile je najbolji nas igrač i shvatam da nam je krivo sto ga gaze povrede ali sigurno je mogao vise para uzeti vani tako da konstatacija da je dodao da uzima pare kod nas ne stoji. Ko je bio na prijateljskoj kad ga je golman udario (bile su kasnije slike na internetu) i ko je vidio koliko mu je krivo sto ga levat povrijedi nikad neće MLATITI da ga boli ona stvar sto ne igra i da samo uzima pare...
Nije nikako. Gotovo milionce za 2 godine. A nama 3 milje za Kemu puno. Ne budimo smiješni.AdmirA je napisao/la: ↑sub feb 01, 2020 10:45 pmNije u šoldima Sve, Tino je vezan za Sarajevo baš kao i Štilić za Želju, tradicijski, porodično i normalno je da će doći u te klubove, u svoje klubove. Bit će vrlo uzbudljiva liga, ako i do sada nije. Naše je da smo uz klub, i da ispunimo navijačku dužnost. A o igrama, ima ko da misli. Ide krilo, ne brinite...
Nije nikako. Gotovo milionce za 2 godine. A nama 3 milje za Kemu puno. Ne budimo smiješni.AdmirA je napisao/la: ↑sub feb 01, 2020 10:45 pmNije u šoldima Sve, Tino je vezan za Sarajevo baš kao i Štilić za Želju, tradicijski, porodično i normalno je da će doći u te klubove, u svoje klubove. Bit će vrlo uzbudljiva liga, ako i do sada nije. Naše je da smo uz klub, i da ispunimo navijačku dužnost. A o igrama, ima ko da misli. Ide krilo, ne brinite...
Dok postoji Zeljeznicar o njima ce pricati njihova djela, Grbavica i ono sto su uradili za NAS klub.
Vec sam puno toga pisao za bivsu upravu. Iza te uprave je ostalo infrastrukturno unapredjenje Grbavice, na to sam ponosan i zahvalan do neba. Ima i druga strana medalje, iza njih je ostalo i dovodjenje sportskog dijela kluba do dna, srozavanje ugleda kluba itd. Nisu shvatili sustinu fudbalskog kluba i zbog toga su i bivsi. Isli su iz greske u gresku. Nakon imenovanja Krcmarevica tu je i bio njihov kraj, tad sam bas ludio, nisam mogao vjerovati sta rade sa klubonm i to sam u tom trenutku i pisao, mozes vidjeti moje postove iz tog perioda, dok su drugi to dovodjenje i opravdavali. Kasnije su uradili jos vecu glupost i uvalili Odu da ih cupa iz govana, da glumi vatrogasca. Sve sam ja ovo tad pisao. Sve dok Oda nije pokazao pravo lice i da je trener za Slaviju a ne za Zelju, sve do tog trenutka zivotom su mnogi branili i njega i upravu koja se skrivala iza njega. Hvala im na lijepim stvarima ali ne zelim ih vise u klubu. Otisli su na pickast nacin, nek se vise ne vracaju. Interesi kluba se brane na mjestima predvidjenim za to a ne po forumima..
Realno veca je sansa da nasa pojacanja budu flopovi. Osim toga, njima otisao jedan standardan nama 3. Zrinko niko nije bitan otisao, a doveli nekoliko odlicnih fudbalera za mase uslove. Ne valja nikako.
Hajrovici su mi rodbina. Jufke su ga kontaktirali, nudili baš ozbiljne pare za naše podneblje ali je presudila njegova agencija koja želi bolju ligu za izeta.