sri jan 08, 2020 11:09 am
Još jedna stvar. Ja sam prvi za guranje mladih ali dok mi kao navijači ne podržimo da se guraju mladi nema od tog ništa. Tek ako osvojimo titulu ove godine počet će se gurati mladi ja vjerujem. Inače dok se ne stvori ambijent za guranje mladih Amar će gurati samo one okij mogu sto posto, a ne one kojima treba malo da nadođu i da stasaju. Sa druge strane ako želimo iskorak u Evropi to može samo sa mladimaa koji su vrhunski kvalitet kao što su onda upali Amir, Baja, Memija i sl. Ali uz njih moraš imati i pet iskusnih ali kvalitetnih igrača. Da su tad uz sebe imali Štilu, Zeca, i u odbrani možda COcu i sl, prošao bi se i Standard. TO je formula. Pola mladih koji maju kvalitet i pola povratnika ili stranca ali ne u rangu Bekrije i sl nego u rangu Štile. Mi imamo naše djece vani koja ima kvalitet. Očekujem Zuku, COcu, VIšću, pa i Džeku u skorije vrijeme nazad. TO je patriota kad se vrati iodigra jednu sezonu bar. Srbijanci npr u svim sporotovima imaju taj osjećaj. Vrati se zadnju sezonu dvije i pomozi. Dovedi raju na tribine. ODigraj Evropu i sl.
I molim vas dajte ukinite ova sranja oko Megamixa i prepucavanja. Kakav je da je Miske je zaslužio bar da ne raspravljamo o njegovom privatnom životu, firmi i porodici