Pa ako se mijenja proizvođač, meni je logično da se i dizajn promjeni.fcz je napisao/la: ↑uto dec 17, 2019 1:44 pmKad se vec jedu govna i u pola sezone mijenja proizvodjac iskreno se nadam da ih nece jesti do kraja pa promijeniti i dizajn. To bi bas bio cirkus Kolorado.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto dec 17, 2019 1:32 pmMa hajde. Mislim da od ovih zadnjih tesko mogu biti bolji.
nije poenta toga nego je poenta da bi realno te kazne bile trostruko manje da smo iz Mostara ili Sirokog, eventualno Banjaluke,,,,savez puni dzep od Zelje i Sarajeva i to je cinjenica....a da su te kazne trostruko manje niko ne bi rekao ni a za 8000...ne sjecam se da se reklo nesto kad se palilo za otvaranje tribine ili nesto slicno, cak stavise tad su se svi dicili Manijacima....
@nikson to sam i ja govorio prosle godine i dao sam nekoliko primjera. Sjecam se proslave titule kod pitara, vecu smo mi dobili kaznu od njih zbog baklji na derbiju. Oni su na proslavi imali vise prekida, bakljada, ulazak na teren prije nego sto je sudija kraj svirao itd. A bilo je jos primjera sigurno.nikson je napisao/la: ↑uto dec 17, 2019 1:55 pmnije poenta toga nego je poenta da bi realno te kazne bile trostruko manje da smo iz Mostara ili Sirokog, eventualno Banjaluke,,,,savez puni dzep od Zelje i Sarajeva i to je cinjenica....a da su te kazne trostruko manje niko ne bi rekao ni a za 8000...ne sjecam se da se reklo nesto kad se palilo za otvaranje tribine ili nesto slicno, cak stavise tad su se svi dicili Manijacima....
Ko sere?plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto dec 17, 2019 2:52 pmSamo da se poserem u usta novoj garnituri ljudi koja sere po bivsima zbog grijaca, a glavni problem sto nisu u mogućnosti skupiti para da plate račun ako se grijaci upale.
***** i vas i toplu vodu.
Da.i sta je tu smijesno?
Jesi li procitao sta si napisao? Te nebuloze su bas smijesne..Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto dec 17, 2019 4:18 pmDa.i sta je tu smijesno?
Ne kontam.
Jel to nema ponuda?
Zasto veseli nece da produzi saradnju?
Zasto to isto nece ni ramovic?
Zasto kemo osmankovic hoce da ide jer ima dvije ponude iz slovenije i danske?
Daj nam brko odgovore pa da se dobro ismijemo.
Ma ja ba....Brkoo je napisao/la: ↑uto dec 17, 2019 4:43 pmJesi li procitao sta si napisao? Te nebuloze su bas smijesne..Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto dec 17, 2019 4:18 pmDa.i sta je tu smijesno?
Ne kontam.
Jel to nema ponuda?
Nijedna zvanicna ponuda za Stilica nije dosla u klub, tako kaze predsjednik kluba. Kome cemo sad vjerovati tebi ili predsjedniku kluba?
Sto se tice Ramovica i Veselinovica da sam na mjestu Amara tu dvojcu bih sto prije prodao.
Sinan ima vise zutih kartona nego golova i asistencija, uz to je vjecito povrijedjen. Za onu stravicnu povredu na derbiju se moze reci da je nesreca ali da ti sine preskaces svaku drugu utakmicu zbog nekih sitnih povredica to znaci da si neozbiljan i amater.
Veselinovic u vise od 120 utakmica u nasoj ligi ima 11 golova na svom kontu i 20 asistencija. Igra na poziciji krila a ne zadnjeg veznog. Ako postoji bilo kakva ponuda za njega odmah ga treba prodati.
Kemo Osmankovic je ogranicen stoper, jak u zraku ali u igri jako los. Bilo koji napadac koji ima gram tehnike ce njemu praviti problem..
U biti sve igrace u nasem klubu osim Stilica mozemo lako zamijeniti..
Naravno da sam ironicno napisao sretan dan pobjede i naravno da sam se zajebavao, al obrisase post, ne smijes se valjda vise ni zajebavatsalle86 je napisao/la: ↑uto dec 17, 2019 12:50 pmMeni, koji se eto deklarišem ko taj je*eni neutralac, koji sam bio za odlazak prošle uprave, je smiješno govoriti o "danu pobjede", kad su u klub došli ljudi koji su nam sje*ali igranje u europi i za godinu dana još uvijek nisu eksera u stadion zakucali (evo ga krov ide pa je to prvo što su uradili dobro). Igra jeste bolja, prvenstveno zbog pišanja po konama, ali i dalje nismo prvi a ostalo debelo kaska.
Ako je to pobjeda onda su i Srbi dobili na Kosovu...ista matrica
Fuj
Sve ih odma prodatiFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto dec 17, 2019 4:18 pmDa.i sta je tu smijesno?
Ne kontam.
Jel to nema ponuda?
Reci nam brko zasto ti se mentori hvataju za glavu zbog jadno malog broja prijavljenih kandidata za skupstunu.