Da vidis kad sad bude rebalans. Ali drago mi je iskreno, hvala im cak kako cu sad uhvatiti njemacki uciti jos vise. Pa put pod noge.
Svi odose... veoma brzo ce ovo postati zemlja penzionera.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet dec 13, 2019 1:53 pmDa vidis kad sad bude rebalans. Ali drago mi je iskreno, hvala im cak kako cu sad uhvatiti njemacki uciti jos vise. Pa put pod noge.
A iskreno sami pali sami se ubili, moglo se ovdje s potencijalima koje imamo napraviti sve i svasta, nismo. Sto bih ja sebe mucio za milju miljuipo kad mogu isto to raditi za 6.storm_raider je napisao/la: ↑pet dec 13, 2019 1:54 pmSvi odose... veoma brzo ce ovo postati zemlja penzionera.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet dec 13, 2019 1:53 pmDa vidis kad sad bude rebalans. Ali drago mi je iskreno, hvala im cak kako cu sad uhvatiti njemacki uciti jos vise. Pa put pod noge.
već smostorm_raider je napisao/la: ↑pet dec 13, 2019 1:54 pmSvi odose... veoma brzo ce ovo postati zemlja penzionera.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet dec 13, 2019 1:53 pmDa vidis kad sad bude rebalans. Ali drago mi je iskreno, hvala im cak kako cu sad uhvatiti njemacki uciti jos vise. Pa put pod noge.
Radovi obustavljeni zbog niskih temperatura
Da. Sa foruma znam preko 30 ljudi samo koji su u protekle 2 godine otisli.kvalitet je napisao/la: ↑pet dec 13, 2019 1:59 pmveć smostorm_raider je napisao/la: ↑pet dec 13, 2019 1:54 pmSvi odose... veoma brzo ce ovo postati zemlja penzionera.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet dec 13, 2019 1:53 pm
Da vidis kad sad bude rebalans. Ali drago mi je iskreno, hvala im cak kako cu sad uhvatiti njemacki uciti jos vise. Pa put pod noge.
Vidim svi hvalite Subašića, ali meni se on na ovoj zadnjoj tekmi učinio previše trom. Kao da je "prebildan". Djelovao je kao da mu fali startnosti. Nisam upratio da je ijednu loptu u for stigao. Naravno uvijek sam pobornik mladih igrača, pa čak i kad griješe, ali mene nažalost nije toliko oduševio u zadnjoj tekmi. Nadam se da griješim.bogi je napisao/la: ↑pet dec 13, 2019 12:21 pmJa sam proslo ljeto ovdje tastaturu polomio pisuci Sedad Subasic, mozda se neko i sjeca. Sada bih opet mozda udario sa par imena, ali mislim da i nije previse vrijedno.
Sto se tice Bogija, ja bih da igra još malo, jer je Bogi samo jedan i do njega mi je stalo, Želji je vrijedan![]()
isto kao sto su ranije odgodjeni radi "zabrane transporta" za 25. novembar...PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet dec 13, 2019 2:17 pmRadovi obustavljeni zbog niskih temperatura
Ma daaajBozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet dec 13, 2019 6:02 pmSinan da objavi da je mlijeko bijelo ja bi provjerio. Za klik bi majku golu objavio