Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 13, 2019 11:26 am
mamba21 je napisao/la: ↑sri nov 13, 2019 10:53 am
Neki dan ti je odgovaralo kada je radiosarajevo napisao da cemo dati oko 100.000 za cas i to su samo oni objavili.
Tada si se nasladjivao. Sto nisi napisao sta je mjerodavno, a sta ne?
Ps. Ovo ti pise u tom linku sto si postavio
Osumnjičene osobe terete se za namještanje fudbalskih utakmica
Premijer lige Bosne i Hercegovine i Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.
Ne treba mi radio sarajevo za nesto sto se zbal9 puno puno ranije......
Znalo se da ce nas zaklati ova avantura...
Fino im je Bh bard advokature objasnio sta ih ceka prije nego su poslali odgovor na cas....
Znam ja dobro sta pise.
Evo hajde mi odgivori kakve veze ova petorica zadrzanih imaju sa premijer ligom.
I kakve veze inace ostali od privedenih imaju sa premijer ligom.
Lave, prosipas se. Ono sto ja pijan zaboravim, ti ne mozes znati za 100.godina(kako jednom rece Nijaz Durakovic). Druga stvar lazes i petljas. Fino ti napisem, ti opet fol sipa a ljudi sami isto napisali.
Upamti mangup si jedino na znanje, nikad na silu.
@avlami Transfer Lendrica:
Da jednom za sva vremena rijesimo i to. Igrac koji pripada agenciji Samardzije ode za 300 000 eura i agent(Samardzija) ne uzme proviziju vec nepoznati menadzeri iz Spanije. Ponovo procitaj: Novac ne uzima njegov agent(koji zivi od tog posla) vec neko treci iz Spanije!? Fin neki agent, filantrop bice. Uz to provizija agentu prema odredbama Fife je 10%( za sumu ispod 5miliona) a nasi strucnjaci, jos veci filantropi mu daju 18%odsto.
Da se mi razumijemo Senad tu kriv trunke nije nego vrli direktor Siljak.
A Amar i Bekric, prozvakana prica. Racuni blokirani, uplata ne moze leci, a prije toga pogledaj koje uplacivao plate igracima 3.mjeseca unazad. Pogledaj koja je to cifra i bice ti jasno.