Hajmo pljuvati odma covjeka, a nije ni dosao...
https://1921.ba/rubrika/kolumne/elvis-huremovic
Evo njegove kolumne sa 1921.ba
Sportvision preuzima fanshop koliko ja znam, povoljniji uslovi nego umbro, a macron ce cini mi se biti oprema.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:19 pmDa Nihad nije uzeo Fanshop pa taj njegov glavni?
Dobro i?zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:13 pmHajmo pljuvati odma covjeka, a nije ni dosao...
https://1921.ba/rubrika/kolumne/elvis-huremovic
Evo njegove kolumne sa 1921.ba
Pa valjda smo i prije bili sa sportvision i preko njih dobili Umbro. Nisam znao da oni imaju veze s Fanshopom koji je naš, valjda se samo Nihad pominjao da ga hoće kupiti.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:21 pmSportvision preuzima fanshop koliko ja znam, povoljniji uslovi nego umbro, a macron ce cini mi se biti oprema.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:19 pmDa Nihad nije uzeo Fanshop pa taj njegov glavni?
Ni ja ne znam tacno, Bozidar je nedavno pisao o tome da ce sportvision preuzeti fan shop, trebao je Nihad, ali su ovi dali bolju ponudu koliko sam ja skontao.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:43 pmPa valjda smo i prije bili sa sportvision i preko njih dobili Umbro. Nisam znao da oni imaju veze s Fanshopom koji je naš, valjda se samo Nihad pominjao da ga hoće kupiti.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:21 pmSportvision preuzima fanshop koliko ja znam, povoljniji uslovi nego umbro, a macron ce cini mi se biti oprema.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:19 pmDa Nihad nije uzeo Fanshop pa taj njegov glavni?
Nije sportvision vec Juventasport. I drugo rekao sam da postoji ponuda. Nasi je razmatraju.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:52 pmNi ja ne znam tacno, Bozidar je nedavno pisao o tome da ce sportvision preuzeti fan shop, trebao je Nihad, ali su ovi dali bolju ponudu koliko sam ja skontao.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:43 pmPa valjda smo i prije bili sa sportvision i preko njih dobili Umbro. Nisam znao da oni imaju veze s Fanshopom koji je naš, valjda se samo Nihad pominjao da ga hoće kupiti.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:21 pm
Sportvision preuzima fanshop koliko ja znam, povoljniji uslovi nego umbro, a macron ce cini mi se biti oprema.
Aha.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:57 pmNije sportvision vec Juventasport. I drugo rekao sam da postoji ponuda. Nasi je razmatraju.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:52 pmNi ja ne znam tacno, Bozidar je nedavno pisao o tome da ce sportvision preuzeti fan shop, trebao je Nihad, ali su ovi dali bolju ponudu koliko sam ja skontao.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:43 pm
Pa valjda smo i prije bili sa sportvision i preko njih dobili Umbro. Nisam znao da oni imaju veze s Fanshopom koji je naš, valjda se samo Nihad pominjao da ga hoće kupiti.
Dresovi su trenutni odlicni, ali trenerke lose izgledaju na igracima, po mom misljenju.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 2:46 pmAha.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:57 pmNije sportvision vec Juventasport. I drugo rekao sam da postoji ponuda. Nasi je razmatraju.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 12:52 pm
Ni ja ne znam tacno, Bozidar je nedavno pisao o tome da ce sportvision preuzeti fan shop, trebao je Nihad, ali su ovi dali bolju ponudu koliko sam ja skontao.
Nisam to pročitao prije pa mi čudno jer znam da se samo Nihad pominjao.
Što se tiće dresova, Umbro prežaliti ne mogu![]()
Ali ni Macron kod Zrinjskog nije loše izgledao. Samo nek nije smeće onog levata.
Konstruktivna i pametna ideja... Nadam se da ce doci do ušiju onih koji se pitajuMinjore je napisao/la: ↑sri okt 23, 2019 1:31 amKad smo vec kod te "samoodrzivosti". Ja imam jedan prijedlog koji sam vec nekad negdje iznosio a vezan je za istocnu tribinu. Treba jedan poslovni prostor od 100 i vise kvadrata ostaviti za nas. Tu napraviti jedan Zeljo centar u kojem bi imali par playstationa, dva ili tri stola za bilijar i par pikado aparata i da sav prihod ide u nas Klub naravno.
Vjerujem da bi to imalo itekakav odziv i pozitivnu reakciju kod ljudi. Druzili bi se, sirili tu pricu o nasem Zelji, a i nas Zeljo bi imao koristi od toga.