Za ovaj prvi dio gore mi nije bilo mrsko provjeriti, upravo pogledao video i mogu ti reći da je Handžić okrenuo Sadikovića kao malo dijete.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 12:17 pmInace je Dado kriv sto Handzic okrenu Mesu, ili je kriv sto Eric dva puta izleti ko zadnji levat, ili sto Sipa ne zna gdje je gol, ili je kriv sto Sipa promasi loptu u Sirokom, ili sto Bekric izvede slobodnjak najbolji u karijeri. Ne seri!
Ja sam mislio da sam JA naporan,vidi ovo prijatelju foruma
Možeš li objasniti svoj post?DANAN je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 9:05 am
E sunce ti poljubim.....
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2011%E2 ... erzegovina
On u stvari nije ni Amarovac ni Misketovac,on je Slavkovac
a po čemu si to zaključio?vinston.cercil je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 5:19 pmnista od titule ove godine, nemamo muda za titulu
Evo Barbarezu odgovora na pitanje gdje su stari forumaši.Svi smo tu a zašto ne pišemo.Bolje je da ne pišemo vjeruj mi.Još bi se više zagovnalo.Bio sam juče u Tuzli i čuo sam da je Gudalo bio sa našim u loži.Znači čuo sam nisam vidio.Ako ovo nije istina halalite
struja je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 3:58 pmEvo Barbarezu odgovora na pitanje gdje su stari forumaši.Svi smo tu a zašto ne pišemo.Bolje je da ne pišemo vjeruj mi.Još bi se više zagovnalo.Bio sam juče u Tuzli i čuo sam da je Gudalo bio sa našim u loži.Znači čuo sam nisam vidio.Ako ovo nije istina halalite
Kako to šampion radi, odmah od početka pritisak i vodstvo, sad lagano na kontre dovršiti Mladost
Navijaci koji vjeruju u pojednica a ne u sistem, navijaci koji vjeruju u titule od hipoteke na stadion, zasluzuju da ostanu i bez titule i bez stadiona.Racional87 je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 4:02 pmSad ce godina, ekser nije zakucan.
Kredit i to ogorman - pred vratima.
Muljaza sa opremom se nastavlja.
Stari sistem neprijavljivanja igraca u PU se lagano vraca.
Shop u nikad gorem stanju.
ALI prvi smo, poslije trecine puta.
Bice vremena za kukanje.
Uvalit će im Sarajevo 6 kao prošli put.